Vesti Skijanje.rs ponovo u PC press TOP 50 najboljih na domaćem webu

Skijanje.rs ponovo u PC press TOP 50 najboljih na domaćem webu

Beograd | 01.02.2014. | Skijanje.rs
top50sve g800x600

Kategorije

Poštovani posetioci sajta, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da su urednici časopisa PC press uvrstili Web sajt skijanje.rs u listu TOP 50 najboljih Web sajtova u 2013. godini. Izbor pedeset najboljih domaćih Web sajtova je tradicionalna akcija koju PC Press organizuje još od 1997. godine.

Redakcija PC Pressa odabrala je 50 najboljih sajtova u 10 kategorija, kojima su uručena priznanja na ceremoniji održanoj 31. januara 2014. u svečanoj sali Skupštine grada Beograda. Ski portsal skijanje.rs je na drugoj poziciju u okviru kategorije Sport i (avan)turizam. Za najbolji u ovoj kategoriji je proglašen www.mozzartsport.com a tu su još i www.sportske.net , www.tob.rs i www.turizamiputovanja.com

Evo njihovog viđenja Ski portala Skijanje.rs, koje možete pročitati u februarskom broju časopisa PC press ili na sajtu www.pcpress.rs :
"Nezaobilazna lokacija za ljubitelje snežnog sporta koja se nekoliko puta pojavljivala na našoj listi. Da li vas zanima istorija skijanja? Volite nordijsko ili neko drugo skijanje? Tražite smeštaj u nekom od popularnih ski-centara? Ili, jednostavno, pratite aktuelnosti i dešavanja iz ove oblasti? Onda sigurno već znate da je skijanje.rs odličan izvor informacija."

Ovo je peti put da se ski portal Skijanje.rs našao na PC press-ovoj listi najboljih 50. Pre 2013. na njoj je bio 2003, 2006, 2008 i 2011. dodine.




Ovim priznanjima ste svakako i svi vi posetioci sajta doprineli, pre svega svojim javljanjem, pisanjem poruka, komentara, aktuelnih informacija, slanjem fotografija... Svima se zahvaljujemo se na podršci i saradnji u proteklih 14 godina koliko sajt postoji - od 20. januara 2000. godine pa do danas.

Koji su to 50 najboljih domaćih sajtova za 2013. godinu možete videti na strani PC Press-a.

 

Galerija slika

Komentari