Vesti Novi Sad - Obeležen Svetski dan snowboarda

Novi Sad - Obeležen Svetski dan snowboarda

Novi Sad | 10.01.2013. | SNB Lajf
wsd2013ns4265a

30.12.2012. prvi put u Novom Sadu, i na jedinoj lokaciji u Srbiji, održana je internacionalna manifestacija The World Snowboard Day. Projekat je realizovalo udruženje “SNB Lajf” uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Grada Novog Sada. Ova manifestacija se u svetu održava sedmu godinu za redom, a ove godine beleži rekord sa 140 proslava u 35 zemalja sveta, čiji je cilj popularizacija snouborda, brige o okolini i druženje.

Članovi udruženja “SNB Lajf” su prikazali mogućnost vožnje snouborda u urbanim uslovima, gde nema nizbrdice, uz pomoć bandži užeta, a atmosferu su pored snoubord trikova, skokova i vratolomija dodatno zagrevali DJ Daniel Savić i The Cube Guys.

Posetioci su imali priliku da vide i snoubord film “Thirteen” kuće Burton i domaći snoubord film “U potrazi za snegom” koji snoubord predstavlja kroz prizmu klimatskih dešavanja, iza koga stoji udruženje “SNB Lajf” . Organizatori su a kraju pozvali sve prisutne da sa prvim snegom dođu u snoubord park Brankovac na Fruškoj gori.

Galerija slika

Komentari