Vesti Agencija Dream Land iz Beograda - najniže cene za skijaše

Agencija Dream Land iz Beograda - najniže cene za skijaše

Beograd | 26.01.2015. | Dream Land
dlskijanje5

Agencija Dream Land iz Beograda vam predstavlja najniže cene za skijaše. Jedna od prvih i najatraktivnijih ponuda je svakako ponuda za Bansko.

Popust na popust! Najjeftinija skijanja i zimovanja za celu sezonu u Banskom.

Na već uračunati popust ide DODATNI popust od 5% na označene hotele/cene iz tabele. Već drugu sezonu za redom se ova akcija promoviše tokom cele skijaške sezone. Bansko kao jedna od najpopularnijih skijaških destinacija naših turista je svakako prava prilika da osetite čari zime i zimskih sportova. Proverite, DODATNI popust!

Druga ponuda koju ne propuštamo da objavimo je sniženje cena zimovanja na Kopaoniku tokom februara i februarskih praznika. Uslovi za skijanje su sjajni i ove sezone a cene nakon zimkog raspusta se drastično snižavaju.

I treća ponuda koju predstavljamo je ponuda skijanja u Francuskoj. Ski paketi koje nudimo su jedinstveni za ovo tržište i polako postaju sve popularniji. Francuska kao odredište za iskusne skijaše pruža najviše mogućnosti kako mlađim tako i iskusnim skijašima. Najduže staze, od najlakših do najzahtevnijih staza se nalaze upravo na ovom delu Alpa. Proverite Les 2 Alpes, Valmenier, Val Thorens i druga skijališta u Francuskoj.

Pozovite 011 6305500 i rezervišite vaše zimovanje iz mašte. Prijateljski niske cene!

 

Komentari