Vesti Žari, Sjenica - Poziv donatorima za učešće u otplati tabača snega

Žari, Sjenica - Poziv donatorima za učešće u otplati tabača snega

Sjenica | 18.04.2015. | sjenica.rs
sjenica1502201513a

Direktor Ustanove za sport Mirsad Hodžić uputio je javni poziv zainteresovanim donatorima da uzmu učešće u prikupljanju novca za otplatu druge rate za nabavku specijalne mašine za tabanje snijega (tabača snijega), neophodnog za pripremu staza za skijanje Ski centra „Žari“ u Sjenici.

„Pozivam sve zainteresovane da nam pomognu da prikupimo novac za drugu ratu u iznosu od oko 32.000 eura, koju je potrebno da platimo do 10. maja ove godine“, rekao je direktor Hodžić u svom pozivu potencijalnim donatorima u zemlji i inostranstvu.

Za potrebe rada Ski centra „Žari“ minule zime nabavljen je tabač snijega marke Kassbohrer (PistenBully 300), zahvaljujući kome su mnogobrojni zaljubljenici zimskih sportova iz Sjenice, Novog Pazara, Tutina i drugih gradova ove sezone imali na raspolaganju dobro pripremljene skijaške staze.

Za otplatu mašine pokrenuta je akcija prikupljanja donatorskih sredstava a sve informacije o uplatama su dostupne na sajtu opštine Sjenica – www.sjenica.rs.

Ski centar „Žari“ raspolaže modernom stazom za biatlon i nordijsko skijanje, na kojoj se mogu održavati najveća nordijska skijaška takmičenja balkanskog i evropskog ranga, rekreativnom stazom za alpsko skiijanje sa ski liftom, a prema planu razvoja skijaška ponuda u narednom periodu biće obogaćena i novim sadržajima.

Pozivaju se fizička i pravna lica da svojim prilozima pomognu nabavku tabača snijega za potrebe Ski centra Žari u Sjenici. Akciju nabavke sprovodi Skijaški klub „Revuša“ Sjenica.
Zainteresovani uplate mogu izvršiti na sljedeće račune:

– Dinarski: 355-1135549-24 Vojvođanska banka

– Devizni:   .... detaljnije

 

Komentari