Vesti Za ski-centar na Brezovici zainteresovana MK grupa

Za ski-centar na Brezovici zainteresovana MK grupa

Brezovica | 26.04.2013. | Beta
Brezovica02

Kategorije

Povezane strane

Za renoviranje turističko-skijaškog centra na Brezovici interes je pokazalo do sada pet kompanija medju kojima je i srpska MK grupa.

Direktor MK Mountain Rizorta, Nikola Avram, potvrdio je u izjavi za agenciju Beta da je MK Grupa dala neobavezujuću tendersku ponudu za turističko-skijaški centar na Brezovici, a "u sklopu širenja hotelskog biznisa MK Grupe".

Kako je objavljeno na vebsajtu prištinskog dnevnika "Ekspress", Komisija za implementaciju razvojnog projekta Turističkog centra na Brezovici primila je ponude za investicije od austrijsko-američke kompanije "ATC Consultants", srpske "MK Grupe", bugarske "Rila Ski Rizort", grčke "Sivitel Hotels end Rizorts", kao i špansko-francuske korporacije "PGI Management" i "MDP Consulting".

Komisija će se o pristiglim ponudama opredeliti kasnije imajući u vidu postavljene kriterijume. Kada jednom budu izabrane, kompanije će biti dužne da dostave konkretne i detaljne projekte za proširenje Turističkog centra na Brezovici.

Vlada Kosova je u januaru objavila konkurs u medjunarodnim medijima kada je pozvala kompanije da učestvuju u proširenju Turističkog centra na Brezovici.


           Detaljnije: brezovicaresort.com

 

 

Komentari