Vesti XIV Međunarodni zimski festival dečje rekreacije „Tara 2012.“

XIV Međunarodni zimski festival dečje rekreacije „Tara 2012.“

Tara | 15.02.2012. | sportforall.org.rs
decijiskifest2

Asocijacija „Sport za sve“ Beograda će, u saradnji sa Centrom  dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda, a uz podršku Ministarstva prosvete, Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva za Kosovo i Metohiju, od 20. do 26. februara 2012. godine, u dečjem odmaralištu Mitrovac na istoimenoj visoravni planine Tare, četrnaestu godinu za redom organizovati Međunarodni zimski festival dečje rekreacije „Tara 2012.“ U sastavu objekta nalaze se dva ski lifta a kompletna ski oprema se može iznajmiti u samom objektu po povoljnim cenama.

Festival, čija je osnovna ideja ZDRAVLJE, ZNANJE, ZABAVA, je namenjen deci uzrasta od 10 do 14 godina koji će sa timom animatora Asocijacije ”Sport za sve” Beograda i profesora  sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Beograda učestvovati u nizu sportsko-rekreativnih, edukativnih i zabavnih  sadržaja.

Dečje odmaralište Mitrovac, smešteno na nadmorskoj visini od 1082m je kompleks 6 paviljona izgrađen u planinskom stilu u kome se nalaze sobe sa 8 do 12 kreveta. Na svakom spratu su zasebne sobe za pratioce dece. Zdravstvene usluge, 24 sata dnevno, pruža lekarska služba u ambulanti samog objekta. Odmaralište raspolaže i prodavnicom mešovite robe. Zatvoreni bazen, je učesnicima Festivala na raspolaganju u skladu sa festivalskim programom.



www.sportforall.org.rs

Komentari