Vesti Vlašić - Održan drugi festival avanturističkih sportova “Adventure Fest 2013”

Vlašić - Održan drugi festival avanturističkih sportova “Adventure Fest 2013”

Vlašić, BIH | 11.09.2013. | dalmacijaski
vlasicadventure2013480x292

Na Vlašiću se proteklog vikenda održao drugi festival avanturističkih sportova “Adventure Fest 2013”

Na platou SRC Babanovac na Vlašiću, u subotu 7. septembra sa početkom u 10 časova, održano je svečano otvaranje Festivala, na kojem je nastupio veliki broj učesnika, koji su se tokom dva dana vikenda oprobali u brojnim adrenalinskim sportovima.

Pripreme za Festival odvijale su se tokom celog leta, pa je tako pripremljen poligon za pojedine sportove, formirana stena za penjanje i uređeno sve što je potrebno. A svoje znanje i uživanje u adrenalinu, na Vlašiću su predstavili padobranci, paraglajderi, brdski biciklisti, slobodni penjači, kao i oni koji se bave motokrosom, automobilizmom, hikingom, jahanjem i ostalim zanimljivim sportovima.

Subota je bila rezervisana za celodnevne sportsko-adrenalinske  aktivnosti, a sve je bilo popraćeno postavljanjem brojnih štandova na Babanovcu, različitim radionicama i muzikom sa DJ pultova. Subota veče je bilo rezervisano za koncert bh hip-hop gurua. U nedjelju prepodne na redu su ponovo bile sportske aktivnosti, a ceo Festival je završen dodelom priznanja i velikom zajedničkom žurkom.

     Detaljnije na: www.adventure.ba

 

Galerija slika

Komentari