Vesti Vlašić, BIH - Skijalište spremno, cene ski passa nepromenjene

Vlašić, BIH - Skijalište spremno, cene ski passa nepromenjene

Vlašić, BIH | 29.10.2014. | vlasiclive.com
vlasic222640

Sa ovim predsezonskim snegom naglo je skočio interes za doček Nove godine, ali i predstojeću zimsku sezonu na Vlašiću.

O svemu što će ovaj sportski centar biti u prilici da ponudi u narednom periodu direktor Vlašić SKI doo Goran Šarić ja za internet portal Vlasiclive.com rekao:

"Na našu žalost, a verujem da tako osećaju i ljubitelji skijanja u celoj regiji, proširenje kapaciteta vertikalnog transporta na Vlašiću i ove godine je bilo "na čekanju". Administrativne prepreke, ali bih pre svega naglasio nedostatak volje za napretkom, ni ove godine nam nisu dozvolili investicije u nove ski liftove i proširenje kapaciteta skijaških staza. Dovoljno je reći da već drugu godinu čekamo građevinsku dozvolu za postavljanje troseda. Svima nama je i to bila jasna smernica u formiranju ovosezonskih cena ski-pass-a, pa ona i ove godine ostaje jednaka cenama od prethodne dve sezone.

Sa naše strane smo uložili maksimum napora da narednu skijašku sezonu, u kapacitetima na koje smo već preko 5 godina limitirani, dočekamo najspremniji i svim posetiocima osiguramo maksimum u tom okviru. Poslednjih godina je naš trud oko pripreme i uređenja ski staza Babanovac i Markovac jasno prepoznat od skijaša i bordera na ovoj planini."

U zimsku sezonu 2014/2015, sportsko rekreacioni centar Babanovac na Vlašiću i ove godine ulazi sa ski liftovima (vučnicama) Babanovac I i II, Markovac, duplim baby ski liftom hotela Sunce i dvosedom u kompleksu Eko FIS.

Centralna staza ski lifta Babanovac, staza hotela Sunce i staza u kompleksu Eko FIS opremljene su reflektorima za noćno skijanje.

Sistem za veštačko zasneživanje staze Babanovac je proveren i spreman za narednu sezonu.


      Izvor, foto:  www.vlasiclive.com
 

Komentari