Vesti Vita, SLO - Novi zastupnik Wintersteiger opreme za ski servise

Vita, SLO - Novi zastupnik Wintersteiger opreme za ski servise

Trebnje, Slo | 28.09.2013. | Vita.si
Wintersteiger640x389

Kategorije

Povezane strane

Slovenačka firma "Vita" iz mesta Trebnje je poznati zastupnik nekoliko renomiranih brendova i proizvođača zimske sportske opreme, a pre svh Fischer ski opreme za područje Slovenije , Hrvatske , Bosne i Hercegovine , Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Od 1. avgusta 2013. "Vita" je postala zastupnik austrijske firme Wintersteiger, renomiranog proizvođača opreme za ski servise i ski rentale. Obezbeđuje i snabdevanje repromaterijalom i rezervnim delovima.

Wintersteiger je austrijska kompanija koja je najveći svetski proizvođač i isporučilac opreme za ski servise, sportske prodavnice, kao i opreme za objekte za čuvanje ski opreme u koju spadaju uređaji za skladištenje ski opreme nakon skijanja, sušenje i higijensku obradu sku cipela i kaciga.

Wintersteiger se vodi ne samo inovacijama u proizvodnji opreme, već i u pristupu svojim partnerima sa ciljem da oni postanu što uspešniji u svom poslu. Zbog toga je stalno u kontaktu sa klijentima, kojima pruža edukaciju, usluge i daju obuku za operatere i distributere opreme.

Wintersteiger se prilagođava promenjivim zahtevima i potrebama svojih kupaca u iznalaženju optimalnog rešenja za njihov biznis.

Firma "Vita" iz Trebnja u Sloveniji je ovlašćena da zastupa i sprovodi strategiju Wintersteiger-a za područja Slovenije , Hrvatske , Bosne i Hercegovine , Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Zainteresovani mogu kontaktirati vođe programa:
Peter Kovačič,   (++386)-41-694-415  peter.kovacic@vita.si     (SLO, HR, BIH)
Uroš Martinšek, (++386)-41-402-722  uros.martinsek@vita.si  (SLO, SR, MA, ČG)

Sva pitanja i informacije na:  info@vita.si  ili  (++386)-7-3466-325.

     Detaljnije: www.vita.si

 

Komentari