Vesti Velibor Lazarević izabran za direktora OC Jahorina

Velibor Lazarević izabran za direktora OC Jahorina

Jahorina | 07.03.2014. | palelive.com
veskolazarevic600

Nadzorni odbor Olimpijskog centra "Jahorina" izabrao je Velibora Lazarevića za direktora ovog centra, a Gorana Brčkalovića za izvršnog direktora za turizam i ugostiteljstvo.

Iz Olimpijskog centra "Jahorina" je saopšteno da je za izvršnog direktora za pravne i ekonomsko-komercijalne poslove izabran Mladen Maletić, dok je Neven Ćosović izvršni direktor za tehniku i ski-staze.

Uprava Olimpijskog centra "Jahorina" izabrana je na period od četiri godine, sa mogućnošću ponovnog izbora.

 


     Lazarević Velibor, roden je 26.11.1977. godine u Sarajevu. Osnovnu školu i srednju mašin sku tehničku završio je na Palama gdje je i diplomirao na Fakultetu za fizicku kulturu 2002. godine.
     Prve skijaške korake napravio je sa tri godine. Velika ljubav prema skijanju rodila se nakon upisivanja u SK Romanija sa Pala u petoj godini života. Bio je aktivan takmicar do svoje devetnaeste godine, kada upisuje Fakultet za fizicku kulturu i počinje raditi kao trener SK Jahorina.
     Ubrzo nakon toga, 2003. godine postaje i ski trener A REPREZETACIJE BiH. Njegovi takmičari postižu zapažene rezultate na domaćim i međunarodnim takmičenjima.
     Kao trener nastupao je na raznim međunarodnim takmičenjima, od kojih izdvajamo: trofejo Topolino i Pinokio (Italija), te Svjetskom prvenstvu u Bormiju 2005.godine.
     Magistrirao je na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu u junu 2008. godine na „Ljudskim resursima“.
     2001.godine stice medunarodnu licencu (ISIA) u Sloveniji.
     Radio kao Viši strucni saradnik u Ministarstvu civilnih poslova BiH u sektoru za sport.
     Takode je i Državni DEMONSTRATOR i član komisije pri (ATUSU) Asocijaciji za učitelje i trenere u skijanju BiH.
     Autor je nekoliko publikacija o skijanju.


  

Galerija slika

Komentari