Vesti "U svim pravcima" - film No Limit produkcije dostupan online

"U svim pravcima" - film No Limit produkcije dostupan online

| 24.01.2014. | youtube
nolimitsusp370x2

Godinu dana nakon "Zimskog Filma", ista ekipa iz produkcije No Limit izbacuje svoj novi extreme projekat "U Svim Pravcima".

Ceo film je dostupan online na youtube_u: https://www.youtube.com/watch?v=-LGfgDcom/watch?v=-LGfgDpxhTEpxhTE


Za razliku od predhodnog ovaj film je "obogaćen" letnjim kadrovima extremnih sportova, kao što su: kitesurf, paraglajding, wakeboard, canyoning, MTB, skate... Takodje je i manje prostora ostavljeno za intervjue i dijaloge, a više za muziku. Tako je dobijeno nešto poput extreme-intermeca.
Ta forma je veoma popularna u svetu i postoji čitava industrija koja pravi ovakve filmove koji svoju, ponajviše online publiku.

"U Svim Pravcima" je film koji dokumentuje i približava gledaocima vrhunsku vožnju domaćih i inostranih ridera na raznim evropskim destinacijama.

A šta se to vozi?
Pa pored svima poznatih skija, bordova, kajtova, quadova, glajdera... tu su i manje poznati snowskate, longboard pa čak i kendama.

Za razliku od bilo kog drugog filma, u ovom filmu se ne glumi. Nema dublova, organizovanog snimanja. Ovde se živelo putujući i snimalo povremeno. Mnogo toga dobrog, naravno, nije snimljeno, jer je sve ishitreno i niko se nije nameštao za snimanje. Tek kad je objavljeno vreme premijere, najveći broj aktera u filmu je pitao -- snimali ste film? Trebalo ih je podsetiti na ludosti iz protekle godine, pa ih još ubediti da je to neko pretvorio u film.
Iskonski iskren film.
Ovo je dokumentarac o ljudima koji postoje, žive slobodno i lože se na adrenalin. Medju njima su čak i neki evrposki lideri.
Film je posvećen ne samo sportskoj publici već svima koji žive dinamično, mladalački. Dakle, kao i sami akteri, ali manje opasno po život.

In all directions Production: No Limit
Author: Gagi & Djeta
Edit: Skubi
Camera: Vlada, Golub, Pufi, Djeta, Gagi...
Locations: Serbia, Italia, Montenegro, France, Slovenia
Riders: Najdžel, Filip Flisar, Gugi, Nina, Fića, Andrej, Gru, Dule Brada, Iva, Miljan, Duka, Aca, Blesko, Peca, Velja, Čez, Lukač, Žolt, Tomaž, Gajgur, Lara, Ajzak, Karapampula ...
Support: Ski fun, Mile Dragić, Outdoor sports, DaSnowboard, Doga ...
Predhodni 'Zimski film' je na netu pa ko nije gledao... http://www.youtube.com/watch?v=LfwGNCjIO94

 

Komentari