Vesti Svetski dan snowboarda 2014. srpski borderi obeležavaju na Staroj planini

Svetski dan snowboarda 2014. srpski borderi obeležavaju na Staroj planini

Stara planina | 12.12.2014. | UF & SNB
wsd 2014srb640x389

Sneg počinje da pada na planinama, vozači spremaju svoje daske, voskiraju ih a organizatori Svetskog dana snowboardinga užurbano spremaju program i promociju ovog najvećeg internacionalnog snowboard događaja, samo za Vas!

U subotu i nedelju 20 - 21. decembra 2014. na Staroj planini i stazama oko Babinog zuba će se okupiti najbolji freestyle i freeride vozači Srbije.

Plan je da se oba dana vozi po uređenim i ne uređenim stazama. Slikanje, snimanje, traženje novih atraktivnih lokacija i useka za ozbiljnu vožnju po dubokom snegu, pravljenje mini skokova po stazi a sve u službi dobre zabave i sjajnog druženja cele ekipe. U organizaciji Udruženja Freestylera, SNB life-a, Avalanche risk snow festa i Turističke organizacije opštine Knjaževac vas očekuje prvoklasna snoubord avantura! Dva dana sufrovanja po snegu i subota veče obavezan party za otvaranje sezone pod sloganom “PRAY FOR SNOW!”. S obzirom da smo zadnje dve godine kuburili sa snegom, očekujemo pravu mećavu na Staroj planini.


O Svetskom danu snoubordinga

Suština ovog događaja je da se pokaže široj javnosti energija i zadovoljstvo bavljenja snowboardingom kroz različite zimske slobodne aktivnosti svugde u Svetu. Kao i prethodnih godina očekuje vas sneg, skokovi, demo vožnja, odlične fotke, video material, dobra muzika i sjajno druženje. Prethodnih godina Svetski dan snowboardinga se takodje održavao širom Srbije i na različitim lokacijama (Košutnjak, centar Beograda i urban slope style na Dorćolu, Novi Sad, Divčibare itd..)

Do sada Svetski dan snouboardinga ima više od 78 prijavljenih događaja u 27 zemalja. Ne ustručavajte se da pogledate i upoznate ovogodišnji program na sajtu  www.world-snowboard-day.com. Među događajima je uvrštena i naša manifestacija: http://www.world-snowboard-day.com/All-Events/2014/Stara-planina-freeride-party 

Groznica Svetskog dana snowboardinga uvek ide napred, širom sveta se organizuju nove manifestacije.
Pa, ako ste snoubord zavisnik - pripremite se za adrenalinski vikend na Babinom zubu. Samo neka veje!
Više informacija možete dobiti na: marko@udruzenjefreestylera.com

 

Galerija slika

Komentari