Vesti Supernova travel - Dečiji ski kamp na Kopaoniku

Supernova travel - Dečiji ski kamp na Kopaoniku

Koaponik | 10.02.2020. | Supernova travel
snt kop deiji ski kamp2020a

Kategorije

Povezane strane

Supernova travel i Team Unlimited organizuju zimski kamp za decu na Kopaoniku, koji će najmlađi obožavati! Uz fantastičan prirodni ambijent i brojne zanimljive aktivnosti, sigurni smo da će naš zimski kamp za Vašu decu predstavljati najzabavniju nedelju tokom raspusta.

Kampovi za decu su čest izbor mnogih roditelja, zahvaljujući jedinstvenom programu uz koji će se Vaša deca zabaviti, a ujedno udisati svež vazduh i steći gomilu novih prijatelja. Zimski kampovi za osnovce su potpunosti u skladu sa njihovim godinama i interesovanjima, tako da su deca animirana tokom cele nedelje.

Niz sportsko-rekreativnih aktivnosti u jedinstvenom zelenom okruženju učiniće da se mališani upoznaju i nauče da žive sa prirodom, da spoznaju značaj zdravog i aktivnog života, da razvijaju razne sposobnosti kroz međusobnu komunikaciju i zajedničke igre.

Naš zimski kamp za decu kreiran je s ciljem da im omogućimo da svoj zasluženi odmor provedu na najbolji mogući način. Supernova travel i Team Unlimited pozivaju sve školarce da nam se pridruže ove zime i provedu nezaboravnih sedam dana na Kopaoniku!

 

Galerija slika

Komentari