Vesti Stara planina - Radovi na deonici puta Konjarnik- Leskova glava

Stara planina - Radovi na deonici puta Konjarnik- Leskova glava

Knjaževac | 24.08.2013. | knjazevac.org.rs
spputleskova640

Radovi na putu od Knjazevca prema turističkom centru Stara planina, na deonici Konjarnik- Leskova glava su pri kraju. Veči deo ove deonice je presvučen novim slojem asfalta.

Ostalo je svega oko 250 metara neasfaltiranog dela na "Leskovi". Takođe, potpuno je zakrpljen put od Kalne do Stare planine.

Radovi na sanaciji puta su počeli 12.10.2012 godine i izvodi ih firma STRABAG. Rok za završetak radova je 21.09.2013 godine. Investitor sanacije je JP preduzeće za razvoj planinskog turizma "Stara planina".

-------------------------

Do kraja ovog meseca avgusta 2013. trebalo bi da se završi i nova saobraćajnica (C4, C6) kao i parking na Jabučkom ravništu.

Radi se o radovima na novoj saobraćajnici i parkingu iznad novog Hotela na Jabučkom ravništu. Parking koji se uveliko asfaltira biće gotov do planiranog roka 1. septembra.

Investitor ovog projekta je Javno preduzeće za razvoj planinskog turizma "Stara planina" iz Knjaževca, dok radove izvodi firme Deneza M inženjering doo Beograd.

Stručni nadzor je poveren firmi MACE DOO iz Beograda. Radovi su počeli 08.11.2012 dok se završetak radova planira za 01.09.2013


      Izvor, fotografije:  http://vesti.knjazevac.org.rs


Komentari