Vesti Stara planina - Knock Out trka za završnicu sezone

Stara planina - Knock Out trka za završnicu sezone

Stara planina | 01.04.2012. | skijanje.rs
DSC02386


U čast uspešnom završetku sezone 1.aprila 2012 godine Snow sports academy Stara planina je u saradnje sa Ski savezom Srbije organizovala KNOCK OUT trku u veleslalomu. Danas je na Staroj planini sneg nemilosrdno padao, kao da je želeo da stavi do znanja da sezona još uvek nije gotova i da će na ovoj planini još uvek trajati.

Nepovoljni vremenski uslovi nisu omeli takmičare i planirana Knock Out trka je održana. Trka je bila revijalnog karaktera i na njoj su učestvovali i VIP gosti ove manifestacije, Bojan Križaj kao i Demo ski tim Slovenije.

Demo ski tim Slovenije i Bojan Križaj

Nakon održanih kvalifikacija, 32 takmičara je vozilo Knock Out finalnu trku paralel veleslaloma na ski stazi uz gondolu, da bi na kraju ukupni pobednik bila Jelisaveta Radovanović iz ski kluba Midžor-Knjaževac sa startnim brojem 67. ispred svoje klubske koleginice Marte Dinić sa startnim brojem 71.

Ulazak u cilj

I mesto: Jelisaveta Radovanović II mesto: Marta Dinić


Zanimljiva je bia borba za treće mesto. Njega su podelili Rašo Jevremović iz ski kluba Čigota-Zlatibor (st.br 97.) i Rastko Blagojević iz ski kluba Osa-Kragujevac (st.br 78.). Obadvojica su pala na par desetina metara pred ciljem, a zatim ustali, uhvtili se za ruke i zajedno istovremeno prošli kroz cilj.


Zajedno kroz cilj za III mesto

Dele III mesto: Rašo Jevremović i Rastko Blagojević

U popodnevnim satima su u holu novog hotela "Stara planina" najboljima su podeljene medalje i diplome.

Pobednici

Preuzmite kompletne rezultate...

Ovu proslavu završnice sezone propratili su i proizvođači ski opreme Elan i Fischer koji su za sve skijaše na Staroj planini omogućili testiranje njihovih najnovijih modela skija za sezonu 2013. Elan je posebno istakao sveje modele Amfibio skija sa razlicitom geometrijom leve i desne skije. Fischer svoje modele skije Hybrid koji kombinuje rocker i camber u jednoj skiji.

Svoju prezentaciju na Staroj planini je imala slovenačka ski škola UPS koju vodi Sandi Murovec, sa svojim revolucionarnim konceptom obuke. ( www.nakanto.si )
JP Skijališta srbije je predstavilo šta je sve protekle godine novo urađeno, i kakvi su planovi za Budućnost.

Na Staroj planini su ovog vikenda viđene mnoge poznate javne i sportske ličnosti.

Sve pohvale Snow sports academy Stara planina na odličnoj organizaciji ovog događaja i pored teških vremenskih uslova. U organizaciji su učestvovali i Skijaški savez Srbije, Ski klub Midžor - Knjaževac, JP Skijališta Srbije i hotel Stara planina.

 

Komentari