Vesti Snowboard - Prvenstvo Srbije u freestyle i alpskim disciplinama na Kopaoniku

Snowboard - Prvenstvo Srbije u freestyle i alpskim disciplinama na Kopaoniku

Kopaonik | 24.03.2015. | skisavez.com
sb prv 2015640

Na Kopaoniku će se poslednjeg vikenda u martu okupiti snowboarderi iz Srbije i okruženja, a razlog za to su državna prvenstva za freestyle takmičare, kao i za one koji takmiče alpske snowboard discipline.

Prvenstvo Srbije u Freestyle Snowboardu i skijanju 2015. se održava u Snow parku Kopaonik 27. i 28. marta 2015. U petak je na programu SBS - slope Style takmičenje, a u subotu BA -Big Air. Početak takmičenja je zakazan za 10h. Organizator prvenstva je Klub ABC iz Kragujevca, JP Skijališta Srbije i Skijaski savez Srbije.

Prvenstvo Srbije i Prvenstvo Beograda u Snowboardu "Race - Kopaonik 2015" u alpskim disciplinama održava se u nedelju 29. marta 2015. na Kopaoniku na stazi Gobelja relej. Takmičenje u snowboard slalomu počinje od 10h a u veleslalomu od 11h. Organizator prvenstva je SB klub BIBIS iz Beograda, JP Skijališta Srbije i Skijaski savez Srbije.
Rezultati:

----------------------

Na stazi Gobelja na Kopaoniku je održano Snowboard prvenstvo Srbije i prvenstvo Beograda u snowboard veleslalomu na kome se okupilo preko 60 takmičara. Vreme nije islo na ruku takmičarima, magla je bila jako gusta. Snowboard klub Bibis se zahvaljuje svima koji su došli i takmičili se a i onima koji su pomogli da se ova trka održi. U ukupnom plasmanu državni prvak je SB klub BIBIS.

Rezultati-Prvenstvo Srbije GS - Kopaonik 2015
Rezultati-Prvenstvo Beograda GS - Kopaonik 2015

 

Galerija slika

Komentari