Vesti Snowboard - FIS takmičenja na Kopapniku, 5 i 6. aprila 2017.

Snowboard - FIS takmičenja na Kopapniku, 5 i 6. aprila 2017.

Kopapnik | 05.04.2017. | Sb klub ABC
kop sb kup 5 6april2017 222

Na najvećem ski centru u Srbiji takmičarska sezona još uvek traje. Na Kopaoniku je danas 05. aprila 2017. odžano još jedno FIS takmičenje - Selektorov kup u snowboardu. Radi se prolećnom FIS kupu u disciplini Slopestyle-u.

Na ovom takmičenju najbolji takmičari iz snowboard kluba "ABC" iz Kragujevca su uzeli tri medalje u disciplini slope style. U muskoj konkurenciji zlatnu medalju uzeo je Janko Kolarević dok je Matija Milenković zauzeo treće mesto, u ženskoj konkurenciji Hana Piščević zauzela je takođe treće mesto. Organizator današnjeg takmičenja je Skijaški savez Srbije sa snowboard klubom ABC iz Kragujevca.

U četvrtak 06. aprila 2017. na Kopaoniku je održano još jedno snowboard takmičenje u disciplini Big Air. Organizator ovog takmičenja je Skijaški savez Hrvatske, a održano je kao zamena za predhodno otkazano takmičenje na zagrebačkom Sljemenu.

Po završetku takmičenja predstavnici Hrvatskog saveza su uručili zahvalnice JP Skijališta Srbije, Skijaškom savezu Srbije i Snowboard klubu "ABC" iz Kragujevca. Za Skijališta zahvalnicu je primio direktor ski centra Kopaonik Bojan Jakovljević, za Skijaški savez Srbije tehnički sekretar Severin Pavlović i za "ABC" predsednik kluba Filip Filipović.

Rezultazi:

Utorak, 05.04.2017. - SRB cup
- Slopestyle, devojke
  1. JUGOVAC Lea      CRO
  2. BLAŠKOVIĆ Paola CRO
  3. PIŠČEVIĆ Hana    SRB
- Slopestyle, muškarci
  1. KOLAREVIĆ Janko   SRB
  2. STOJAK Tino         CRO
  3. MILENKOVIĆ Matija SRB

Sreda, 06.04.2017.  - CRO cup
- Big Air, devojke
  1. JUGOVAC Lea      CRO
  2. BLAŠKOVIĆ Paola CRO
  3. PIŠČEVIĆ Hana   SRB
- Big Air, muškarci
  1. STOJAK Tino        CRO
  2. MILENKOVIĆ Matija SRB
  3. KOLAREVIĆ Janko   SRB

 

Galerija slika

Komentari