Vesti Skijaški klub Midžor na treningu na glešeru Hintertux u Austriji

Skijaški klub Midžor na treningu na glešeru Hintertux u Austriji

Knjaževac | 18.10.2014. | SK Midzor
midzornatuxuokt201407640

Članovi takmičarskog tima Ski kluba Midžor Knjaževac trenutno odrađuju svoj drugi pripremni trening na glečeru Hintertux u Austriji. Dobri uslovi rada i posvećenost treningu daju preduslove za dobre rezultate kako na međunarodnim tako i na domaćim takmičenjima.

U satavu ekipe zav ovaj trening pored našeg paraolimpijca Jugoslava Miloševića nalaze se i pionirski reprezentativci Marta Dinić, Mihajlo Đorđević, Mateja Minić i Veljko Vladimirović. Sa ovim timom korekcioni trening radi trener Matic Jeraša.

Već u novembru je zakazan naredni trening gde će se priključiti juniorska reprezentativka Maša Janković, kadetkinja Barbara Bogdanović i pioniri Jelisaveta Radovanović, Dimitrije Milošević, Mila Milovanović i Petar Stamenković. Novembarskom treningu priključiće se i trener Igor Štros koji će voditi ekipu u takmičarskom periodu.

Decembar je rezervisan za Staru planinu gde zahvaljujući JP Skijališta Srbije postoje izuzetni uslovi za trening uz mnogobrojne pogodnosti  koje daje JP SS.

I pored nedostatka finansiskih sredstava klub uspeva da realizuje svoj plan i program zahvaljujući Lokalnoj samoupravi, Sportskom savezu, roditeljima i pojedincima što je garant za dobre rezultate.

Klub će konkurisati za organizaciju Prvenstva Srbije za kategorije pionira.

 

Galerija slika

Komentari