Vesti Skijališta Srbije - “Tvoja ski zona” - drugi promo vikend, 22-25. februara

Skijališta Srbije - “Tvoja ski zona” - drugi promo vikend, 22-25. februara

Kop, Stara, Tornik | 21.02.2018. | Skijališta Srbije
skijalistasrbijetvojaskizona II

U okviru drugog promo vikenda “Tvoja ski zona”, od 22. do 25. februara, skijaši i borderi koji se odluče da provedu produženi vikend na planini, mogu da iskoriste popust od 20 posto na trodnevne i četvorodnevne ski karte.

Nakon prvog promotivnog perioda, Skijališta Srbije u svojim ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru nastavljaju sa tradicijom popusta, pa svi oni koji se odluče da provedu tri ili četiri dana na snegu mogu da iskoriste povoljnije cene ski karata i uživaju u odličnim uslovima za zimske sportove.

Skijaška sezona na planinama protiče odlično, s obzirom da su uslovi za zimske sportove idealni. Velika količina snega, uređene staze i praznični produženi vikend koji je za nama doveo je veliki broj skijaša na staze. Samo na Kopaoniku je tokom državnog praznika u jednom danu skijalo oko 8500 skijša, dok je i na Staroj planini i Torniku u jednom danu zabeleženo više od 1200 skijaša.

U toku sezone, ljubitelje skijanja i snouborda očekuje još puno zanimljivih dešavanja i promotivnih perioda. U istom periodu, od 22. do 25. februara na Kopaoniku se održava Evropa kup u snowboard disciplinama, a Gorska služba spasavanja organizuje tradicionalnu noćnu trku 24. februara na stazi Malo jezero.
 
Sledećeg vikenda, od 3. do 5. marta, Skijališta Srbije organizuju promotivni period “Masovni spust – Masovni popust”, kada će odobravati 20 posto na dvodnevne i trodnevne ski karte, a akciji su se pridružili i hotelijeri, restorani, kafići, ski bifei, ski škole i ski rente koji će tokom tog perioda davati određene popuste na svoje usluge.

Ski centri Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru rade punim kapacitetom, a visina utabanog snega na stazama kreće se od 40 do 60 centimetara.

 

Komentari