Vesti Skijališta Srbije - Objavljeni cenovnici skipasa, u predprodaji 15% popusta

Skijališta Srbije - Objavljeni cenovnici skipasa, u predprodaji 15% popusta

Beograd | 17.10.2016. | skijalistasrbije.rs
skipas16 1715640x389

Javno preduzeće "Skijališta Srbije" je objavilo cenovnike ski pass karata za predstojeću 2016/17 ski sezonu za sva tri ski centra - Kopaonik, Staru planinu i Tornik na Zlatiboru.

Istovremeno je objavljeno da pretprodaja ski karata za skijašku sezonu 2016/17. počinje 1. novembra i trajaće do 15. novembra 2016. godine. U susret predstojećoj zimskoj sezoni, ljubitelji skijanja i zimskih sportova će moći da kupe ski karte sa popustom od 15 posto i putem web shopa.

Skijališta Srbije po prvi put organizuju ovakvu vrstu prodaje ski karata, a skijaši i borderi će tokom dve nedelje imati prilike da po povoljnijim uslovima dođu do svog ski pasa.  Tokom ovog perioda, kupovina karata će biti moguća putem platnih kartica, a skijaši i borderi će svoje karte moći da preuzmu u željenom ski centru dan pred početak skijanja.

Popust na ski karte se odnosi na važeći cenovnik za sezonu 2016/17. Web shop Skijališta Srbije može se pronaći na sajtu preduzeća (www.skijalistasrbije.rs), gde su precizirani uslovi korišćenja i prodaje.

Uporedni pregledom cena ski pasa na Kopaoniku od prošle i prdstojeće sezone zapaža se da je cena jednodnevnog ski passa ostala nepromenjena - 3.200 din. Najveći skok cena je kod ski karata koje se najviše i prodaju - dvodnevni je skuplji za 390 din, trodnevni za 490 din a četvorodnevni za 510 din. Značajno je skuplji i sezonski ski pas, za 8.910 din.

Tako da, ako palanirate zimovanje na Kopaoniku, iskoristite popuste u predprodaji ili kasnije tokom trajanja sajma Expo-Zim.

Izvor: Forum sajta Skijanje.rs

 

Galerija slika

Komentari