Vesti SkiBus - Letovanje i zimovanje u jednom "Ski & Swim" aranžmanu

SkiBus - Letovanje i zimovanje u jednom "Ski & Swim" aranžmanu

| 23.05.2013. | skibus.rs
skiswim1320x250

Doživite 14 dana jedinstvene julske avanture gde ćete imati priliku da skijate na glečeru Les 2 Alpes i boravite u prelepom letnjem ambientu Alpa i kupate se na Azurnoj obali u mestu Juan les Pins smeštenom između između Kana i Nice. U udruženju lubitelja sdkijanja SkiBus  uspeli su da osmisle i sve spakuju u samo jedan aranžman.

Prvi deo aranžana obuhvata sedam noćenja sa devet dana doravka u na Azurnoj obali, na poluostvrvu Antibes u mestu Juan-les-Pins koje se nalazi između Nice i Kana. Smeštaj je u izabranim apartmanima, udaljenim 100-nak metara od obale.
Nakon boravka na Azurnoj obali noćnom vožnjom se prelazi Alpe u poznato glečersko skijalište Les 2 Alpes gde Vas u narednih pet dana očekuje skijanje i uživanja u prelepom letnjem alpskom ambijentu.

Pored skijanja ovaj ski centar leti nudi i obilje drugih aktivnosti i sadržaja koje ćete imati u ponudi. Smeštaj je u izabranim apartmanima, nedaleko od žičare Jardin koja vodi na glečer. Skijanje se odvija od 7:15 do 12:30 na glečeru, nakon čega se pruža veliki izbor aktivnostu u samom mestu, a koje su dostupne uz kupljen skipas: otvoreni bazen, klizalište na otvorenom, teniski tereni, vožnja bobom po specijalnim stazama prilagođenim svačijem zahtevu, vožnja mountinbikeova po klasifikovanim i sređenim stazama i terenima, šetnja po prelepim brdima koje okružuju samo Les 2 Alpes, sa kojih se pruža prelep pogled, potraga za mrmotima... Boravak u Les 2 Alpesu  u letnjim mesecima pored savršene temperature koja vlada u ovim mesecima i obilja nabrojanih aktivnosti, posetiocima nudi i šetnju prekrasnom prirodom, posetu okolnim starim alpskim tradicionalnim selima, rafting i kanjoning, adventure parkove, te se stoga preporučuje i neskijašima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI IZNOSI:

Za smeštaj u 4-krevetnim studijima i u Antibu i u Les 2 Alpesu: 289 evra.
Za smeštaj u 4-krevetnim  dvoprostornim apartmanima u Antibu i 4-krevetnim studijima u Les 2 Alpesu: 329 evra.
   - Ukoliko 3 osobe koriste 1/4 studio/apartman doplata po osobi iznosi  55/75 evra.
   - Ukoliko 2 osobe koriste 1/4 studio/apartman, doplata po osobi iznosi 85/115 evra
   - Za smeštaj u 6-krevetnim apartmanima i u Antibu i u Les 2 Alpesu: 299 evra.
   - Ukoliko 5 osoba koristi 1/6i apartman doplata po osobi iznosi  35 evra.
Uplata aranžmana je u dinarima, po prodajnom kursu Banke intesa na dan uplate.

U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd – Antibes – Les 2 Alpes - Beograd.
- Sedam noćenja u apartmanima u Juan les Pins, sa punih 8 dana boravka u ovmom mondenskom predgrađu Antibesa.
- Pet noćenja u apartmanima u skijalištu Les 2 Alpes, sa punih 6 dana boravka.

U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
   - Puna cena za 4-dnevni skipas iznosi 138,2 evra, petodnevni skipas je 151 evra. Jednodnevni skipass je 36, a poludnevni28.80 eur.
Zavisno od broja zainteresovanih, SkiBus će obezbediti dodatne popuste za kupovinu skipassa.
   - Boravišna taksa koja iznosi 1 evro dvevno po osobi u Les 2 Alpes-u, isto koliko i u Juan les Pins-u. Takse se plaćaju direktno na recepciji smeštajnih objekata.
   - Dodatni fakultativni izleti koji nisu navedeni u programu, a koji se mogu organizovati prema želji putnika (npr. do Monaka i Grenobla).
   - Za apartmane i u Les 2 Alpes-u i u Juan les Pins-u potrebno je da putnici ponesu sopstvenu posteljinu i peškire.
   - Depozit za apartmane u Juan les Pins iznosi 200 evra po apartmanu, depozit za apartmane u Les 2 Alpesu iznosi 200 / 300 evra po apartmanu, a plaća se  gotovinski na licu mesta, neposredno pre ulaska isti. Ukoliko posedujete deviznu kreditnu karticu, moguće je i sa njom da "platite" depozit, na taj način što će vam biti blokiran navedeni iznos sve do momenta razduživanja apartmana. Depozit se dobija natrag na kraju boravka, prilikom razduživanja apartmana od strane odgovarajuće službe.
   - Apartman je potrebno srediti, očistiti i dovesti ga u red kakav je bio pre ulaska. Ukoliko želite za to angažovati službu za čišćenje, moraćete izdvojiti dodatna sredstva u zavisnosti od veličine apartmana.
Minimalan broj putnika potreban za realizaciju aranžmana je 35. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanje aranžmana od strane SkiBusa je 5 dana pre započinjanja putovanja.

NAPOMENA: Na ovo, kako i sva druga putovanja mogu putovati isključivo članovi udruženja ljuitelja skijanja SkiBus.

Više informacija na sajtu SkiBus-a ...

 

Galerija slika

Komentari