Vesti Ski servis "kod Siniše" u Preradovićevoj u Beogradu slavi redak jubilej - 30 godina postojanja

Ski servis "kod Siniše" u Preradovićevoj u Beogradu slavi redak jubilej - 30 godina postojanja

Beograd | 30.11.2017. | Skijanje.rs
yeti baner 11 592x360

Ski servis bez eksplicitnog naziva, kaga skijaši nazivaju i "kod Siniše Pančevca" ili "Yeti", koji se nalazi u Beogradu u Preradovićevoj 7/1 i Pančevu, Trg mučenika 10, ove 2017 godine slavi redak jubilej - 30 godina postojanja.
 
Počeli su 15. novembra 1986. godine u Pančevu uoči, u to vreme za skijaše atraktivnog, praznika Dan republike 29. novembar... Servis je zvanično registrovan i otvoren u Pančevu od 01. januara 1987. godine i od tada do danas stalno postoji u ovom gradu.

Svoj deo ski servisa u Beogradu otvaraju 1992. godine a nalazili su se u Sava Centru. Pratili su tadašnjeg prodavca ski opreme Mari sport koji je tada zastupao Rossignol.

Zatim postaju ovlašćeni servis Elana u Beogradu i tri godine su se nalazili na ardesi Bože Jankovića na Voždovcu, da bi se zatim preselili u prostor zvaničnog predstavništva i prodavnice Elan na Novom Beogradu.

Nakon zatvaranja Elan predstavništva u vreme burnih 90-tih, servis se seli u Sava Centar - donji novo parkinga gde rade naredne 3 godine.

Potom su imali 2 godine pauze u radu da bi 2009. godine otvorili servis na sadašnjoj beogradskoj lokaciji u Preradoviićevoj 7/1 u blizini hale Aleksandar Nikolić (ex Pionir).

Svo vreme ih u vizuelnom identitetu prati par Yetija, pa je servis poznat i po nazivu Yeti, mada to nikada nije bio zvaničan naziv.
 
Siniši i svima u Ski servisu, ski portal Skijanje.rs čestita jubilarnih 30 godina postojanja!!

Detaljnije o ovom ski servisu...

 

Komentari