Vesti Ski kub Besna kobila - Dobri rezultai na regionalnim trkama na Kopaoniku

Ski kub Besna kobila - Dobri rezultai na regionalnim trkama na Kopaoniku

| 07.02.2022. | SK Besna kobila
Besna kobila 07.02.2022 12 960x583

U sklopu treninga i priprema za trke Alpskog kupa Srbije i Državnog prvenstva takmičari Skijaškog kluba Besna kobila učestvovaili su na dve regionalne trke. U organizaciji SK Raška u subotu i nedelju 5-6. februara 2022. na Kopaoniku su vožene trke u discipline slalom i veleslalom.

Prvog dana klub je predstavljala Dunja Arsić u kategoriji devojčica do 10 godina. Sigurnom vožnjom došla je do prve ovosezonske pobede. Sutradan je samo potvrdila svoje kvalitete i osvojila još jedno zlato.

Danica Ilić je u kategoriji devojčica do 8 godina još jednom izdominirala i za sobom ostavila čak i dečake.

Vera Ilić je osvojila 5.mesto u kategoriji devojčica do 10 godina , ali je svojom vožnjom najavila da se uskoro penje na pobedničko postolje.

Lenka Stranojević je u kategoriji devojčica do 12 godina zauzela 7.mesto i tempura svoju formu za najvažnija takmičenja koja nas uskoro očekuju.

Marko Pešić u kategoriji dečaka do 10.godina nije uspeo da završi trku.

Na ovoj trci prvi put za naš klub nastupali su Tadija Milovanović u kategoriji dešaka do 8 godina i Đorđe Popov u kategoriji dečaka do 10 godina. Obojica zauzeli 7. mesto, u svojim kategorijama i svojim hrabrim vožnjama najavili da će u narednom periodu predstavljati dostojno naš klub.

Veoma smo ponosni na naše takmičare i ostvarene rezultate, samo je naš klub uspeo da osvoji dve zlatne medalje u ženskim kategorijama - istakao je Đorđe Dedinac iz ovog ski kluba. To je dokaz da dobro i kvalitetno radimo, nastavljamo sa redovnim treninzima i pripremama za naredna takmičenja, dodao je Đorđe.

Komentari