Vesti Ski klub Midžor Knjaževac na glečeru Hintertux, a potom domaći teren Stara planina.

Ski klub Midžor Knjaževac na glečeru Hintertux, a potom domaći teren Stara planina.

| 05.12.2013. | sk midzor
skiklubmidzorlogo540

Knjaževčani po običaju ćute i vredno rade. Trenutno su na jedanastodnevnom treningu na glečeru Hintertux. Čvrsto zacrtan cilj, ponavljanje rezultata iz prošle sezone, 6 držvna prvaka, nekoliko drugih i trćih plasmana na državnom prvenstvu i ekipna šampionska titula u kategorijama dečijeg skijanja moguć je samo vrednim radom.

Sa trenerom Matic Jerašom su juniorka Maša Janković, kadetkinja Barbara Bogdanović  pionirka Marta Dinić, pioniri Mihajlo Đorđević i Minić Mateja. Na zajedničkom treningu su i reprezentativac Crne Gore Eldar Salihović i reprezentativac Srbije član ski kluba Čigota Zlatibor Rašo Jevremović.

Kadetkinja Barbara Bogdanović se posle 6 dana treninga na glečeru Hintertux priključila FIS kampu u Italiji. Povratak kući planiran je za subotu 7 decembar, kraći odmor do 12. decembra kada se sa treninzima nastavlja na Staroj planini.

Na osnovu informacija sa terena ova sezona će što se tiče pripremljenosti staza na Staroj planini biti izvanredna zahvaljujući požrtvrovanju radnika JP Skijališta Srbije. Takodje na ruku takmičara ide i popust na iskreno rečeno iovako primamnjivu cenu ski karte. Ako se tome doda i potpuno besplatno korišćenje staze za trening klubova iz Srbije, ove sezone neće imati razloga da takmičare vode na skupe destinacije po Evropi i izdaju roditelje nepotrebnom trošku.

Komentari