Vesti Ski klub iz Zvečana na treningu i takmičenjima u Sloveniji

Ski klub iz Zvečana na treningu i takmičenjima u Sloveniji

Zvečan | 26.01.2013. | M.Petkovic
zvecansloski2013127a

Članovi ski kluba "Miljan Petković" iz Zvečana sa Kosova i Metohije se nalaze na treningu na skijalištu Cerkno u Sloveniji sa takmičarima uzrasta cicibani. Pored redovnog treninga, uzeli su učešće i na takmičenju CroSki kupa "PlinaCro". U četvrtak 24.01. i petak 25.01.2013. vožene su trke veleslaloma za sve kategorije, a osim klubova iz Hrvatske nastupili su takmičari iz Crne Gore i Slovenije.

Takmičari iz Zvečana su predstavljali Srbiju a cicibanka Seila Emini (2004.godište) prvog takmičarskog dana je zauzela 9 .mesto a drugog 8. mesto, što predstavlja ogroman uspeh kako za klub tako i za Srbiju pogotovo što je ona ulazna kategorija cicibanki. Prošlog vikenda je zauzela 3. i 5. mesto na Kopaoniku u okviru regionalne trke i trke za alpski kup Srbije.

"Ovo je nejveći uspeh nekog kluba sa KiM poslednjih godina i dobar znak da je bez obzira na sve skijanje opstalo i da se razvija u pravom smeru" - izjavio je za sajt Skijanje.rs trener kluba Mihailo Petković.

Ovog vikenda se vraćaju kući, a već sledeći vikend putuju ponovo za Sloveniju i tom prilikom učestvuju na trci Pokal Roka Petrovića u Kranjskoj Gori.

 

Galerija slika

Komentari