Vesti Rajkovo, Majdanpek - Sve je spremno za izradu ski znakova na skijalištu

Rajkovo, Majdanpek - Sve je spremno za izradu ski znakova na skijalištu

Majdanpek | 30.08.2014. | FB grupa Pokrenimo Rajkovo
rajkovoavgust2014640x389

Nakon što je donacija Dunav osiguranja pristigla, upotpunjena je kupovina retroreflektujućih folija od kojih će se uz pomoć RBM-a uskoro izraditi najneophodniji znakovi za ski centar Rajkovo.

Kupovinu refletujucih folija pomogli su:
1. Trag fondacija
2. TOOM
3. Dunav osiguranje ado Zaječar
4. Sportski savez opstine Majdanpek

Rudnik bakra Majdanpek na čelu sa direktorom Banetom Tomićem pozitivno je odgovorio na ideju Ski entuzijasta da se na ski centru Rajkovo, na platou ispred donja dva kontejnera postave 2 stola i klupe oko njih, čime bi boravak skijaša i bordera u zimskom periodu bio prijatniji i komforniji.

Rudnik bakra Majdanpek ovime pokazuje da je i dalje lider drustveno odgovornog poslovanja - ističu skijaši-entuzijasti koji već godinama strpljivo rade na uređenju majdanpečkog skijališta.

Skijaši-entuzijasti su takođe u stalnoj akciji sa nadleznima da se iznađe mogućnosti da se ski staze pokose kako bi pripreme za narednu skijašku sezonu na vreme bile započete.

Majdanpečki volonteri su proteklih dana radili na izolaciji i unutrašnjem oblaganju kontejnera, kako bu rad i boravak  tokom zime u njima bio što prijatniji. Takođe, prostor oko kontejnera je uređen, počišćen a trava pokošena.

 

Komentari