Vesti Rajkovo, Majdanpek - Priprema skijališta za sezonu

Rajkovo, Majdanpek - Priprema skijališta za sezonu

Majdanpek | 20.09.2017. | Skijanje.rs
rajkovo 7jun2017 2 800x2

Nekoliko godina u nazad je puno toga urađeno i uloženo u skijalište Rajkovo nedaleko od Majdanpeka, ali iz godine u godinu nikako da se ta ski sezona desi - uvek nešto malo fali.  

Skijalalištem upravlja SRC "6.avgust" iz Majdanpeka, a direktora Sava Dragosanović smo pitali da li će skijalište biti spremno za predstojeću ski sezonu?

U sportskom centru su upravo izašli iz letnje sezone kada su bili orjentisani na upravljanje bazenom. Uz tekuće obaveze sada se okreću skijalištu i njegovoj pripremi za zimsku sezonu.

Radnici Sportskog centra su već obišli skijalište. Pokrenuli su ski lift i radili proveru kretanja sajle kroz koturne baterije na stubovima. Uočeni su neki nedostatci koji će biti otklonjeni u najskorije vreme. I tabač snega su startovali i proveravaju njegovu finkcionalnost.

Ski staze su u boljem stanju nego prošle godine čemu je doprineo prošlogodišnji rad buldožera, rad trimerima ali i ovogodišnje sušno leto.

Direktor Sava Dragosanović je na kraju istakao da će, koliko mogu, radnici Sportskovg centra učiniti sve da se predstojeća skijaška sezona bude uspešna i da se prvi sneg sačeka sa ispravnim liftom i tabačem snega.

 

Komentari