Vesti "Porodična nedelja" od 25.1. do 1.2. u domaćim ski centrima

"Porodična nedelja" od 25.1. do 1.2. u domaćim ski centrima

| 14.01.2014. | skijalistasrbije.rs
big white family

Skijališta Srbije i ove sezone, u okviru promocije srpskih planina i skijanja, u ski centrima Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru organizovati promotivne nedelje, a za sve koji odluče da provedu nedelju dana na planini, biće obezbeđen popust na ski karte od 15 odsto, dok će poslovni partneri obezbediti sniženja za usluge smeštaja, iznajmljivanja ski opreme i ski škole.

"Porodična nedelja" je prva u nizu promocija i trajaće od 25. januara do 1. februara, a namenjena je svima koji žele da sa najbližima provedu sedam dana u nekom od naših ski centara. U tom periodu Skijališta Srbije će odobravati popust od 15 odsto na sedmodnevne porodične pakete, i to one koji će početi 25. januara, a završiti se 1. februara, odnosno koji će početi 26. januara, a završiti se 2. februara.

Nakon porodične nedelje, u ski centrima će se od 8. do 15. februara organizovati “nedelja za parove”, dok je period od 1. do 8. marta rezervisan za “žensku nedelju”. Prvi put ove sezone đaci i student imaju svoju nedelju i to u periodu od 12. do 19. aprila.

Komentari