Vesti Planinski skejtbord - IV Svetsko prvenstvo, Bukovac 2-4.sept.2016.

Planinski skejtbord - IV Svetsko prvenstvo, Bukovac 2-4.sept.2016.

Bukovac, Novi Sad | 27.07.2016. | skijanje.rs
atb 2016 640x389

Prvi septembarski vikend u Novom Sadu biće, tradicionalno, u znaku brzine, adrenalina i prašine. Novosadski klub planinskog skejtborda „ATB“ je i ove godine, po četvrti put, domaćin Svetskog prvenstva u planinskom skejtbordu u disciplini boardercross (Mountainboard World Bordercross Championchip), koje će biti održano 02. do 04. septembra 2016. u mountainboard parku Bukovac nadomak Novog Sada.

Nakon pet godina organizovanja evropskih prvenstava i a zatim i organizacije tri Svetska prvenstva, novosadski klub planinskog skejtborda „ATB“ iz Novog Sada je potvrdio svoje vodeće mesto domaćina / organizatora takmičenja svetskog kalibra.

Na obroncima Fruške gore prašinu će dizati preko 100 vozača iz preko 20 zemalja sveta koji će se trkati na najdužoj i najboljoj boardercross stazi na svetu(dužine 700m sa 15 krivina)...

Iza imena jedinog Kluba planinskog skejtborda u Srbiji „ATB“, stoje pre svih Senka Bajić u ženskoj i Todor Jović, Slobodan Banović, Predrag Marcikić, Predrag Trifunov u muškoj konkurenciji, koji su već osvajali medalje na sličnim takmičenjima. Tu je i nova nada, mladi Marko Beljanski koji ima tek 12 godina.

    Pozvani set...

 

Komentari