Vesti Planinski skejtboard predstavljen na sajmu turizma u Beogradu

Planinski skejtboard predstavljen na sajmu turizma u Beogradu

Beograd | 27.02.2013. | ATB
atb kampusFest2a2

Turistička organizacija Novog Sada, veliki prijatelj Kluba planinskog skejtborda „ATB“ i Manifestacije „Izazov u planinskom skejtbordu“, omogućila je članovima Kluba da se predstave na 35. Sajmu turizma u Beogradu i na taj način otvorila paket promotivnih aktivnosti koje su planirane u 2013.

Slobodan Banović, direktor KPS „ATB“ smatra da su subotnja prezentacija ovog još nedovoljno afirmisanog ekstremnog sporta na našim prostorima, kao i predstavljanje Manifestacije 1. SVETSKI IZAZOV U PLANINSKOM SKEJTBORDU u disciplini border kros, naišli na veliko interesovanje mnogih turističkih i sportskih kompanija.

„Ovaj atraktivan i nesvakidašnji sport, zainteresovao je mnoge posetioce i izlagače i ostvarili smo značajne kontakte koji će doprineti popularizaciji planinskog skejtborda, a samim tim i našeg Kluba“ – rekao je Banović. „Predstavili smo se i stranim novinarima koji su posetili Novi Sad i sa mnogima od njih dogovorili buduću saradnju, što će doprineti popularizaciji i našeg grada, ali i regiona, posebno što će ovu godinu obeležiti 1. Svetski izazov u planinskom skejtbordu“ – istakao je Slobodan Banović. On je istakao i veliki značaj podrške koju Klubu pruža Turistička organizacija Novog Sada. Najavio je i pravi promotivni ‘bum’ koji javnost očekuje u ovoj godini, ispunjen adrenalinom kao zaštitnim znakom vozača dasaka za sve terene.

Galerija slika

Komentari