Vesti Planetbike - Bike test ovog vikenda u Beogradu!

Planetbike - Bike test ovog vikenda u Beogradu!

Beograd | 16.06.2016. | planetbike.rs
IMG3615 592x360a

Veliki broj skijaša leti vozi bicikl, pa evo zanimljive informacije iz Planetbike-a - ovog vikenda, 18. i 19. juna 2016. organizuju bike test u Beogradu.

Kao i svake godine test će se održati u Klubu Aleksandar (Ski staza) u Košutnjaku. Na besplatno testiranje čeka vas rekordan broj (preko 30!) vrhunskih test bicikala brendova Scott i Polar, nekoliko E bike-ova, kao i Fat bike, po prvi put!

Takođe, za vreme trajanja testa, imaćete mogućnost da isprobate SPD Shimano cipele i pedale, i to na trenažeru! Za sve one koji su u dilemi ili nikada nisu probali ovakve pedale ovo je idealna prilika da ih isprobaju u sigurnim uslovima (na trenažeru) i osete prednosti SPD sistema.

Po prvi put na bike testu biće Fat Bike! Fat Bike je namenjen vožnji po snegu i pesku. Zbog jako udobnih guma i atraktivnog izgleda koristi se za vožnju po gradu i zabavu. Model koji ćete testirati je Scott-ov Big Jon.

Test se održava u subotu i nedelju od 10 do 17 časova.

Da biste testirali bicikl, potrebno je da sa sobom ponesete i date nam na uvid dva važeća lična dokumenta sa fotografijama, od kojih je jedan važeća lična karta ili pasoš.

Korisnici testiraju bicikle na sopstvenu odgovornost i Planet Bike neće snositi odgovornost za eventualne štete i povrede učinjene korisniku ili trećim licima.

Predviđeno je da testiranje pojedinog modela ne traje više od 20-30 minuta, kako bi što više ljudi dobilo priliku da isproba različite modele.

Preporučuje se da svi učesnici testa koriste zaštitne kacige!

Vidimo se u Košutnjaku!

 

Galerija slika

Komentari