Vesti Nevena Ignjatović odlazi na pripreme na glečer Meltaler u Austriji

Nevena Ignjatović odlazi na pripreme na glečer Meltaler u Austriji

Beograd | 18.10.2013. | Tanjug, B92
Tan2013 10 1812309848a

Nevena Ignjatović u subotu 19.10.2013. odlazi na pripreme na glečer Meltaler u Austriji, jer su zahvaljujući podršci medija prikupljena sredstava za putne trošlove, saopštio je danas PR tim najbolje srpske skijašice.

U zavisnosti od finansijske situacije i realizacije obećanja Skijaškog saveza Srbije o izmirenju dela obaveza, predviđeno je da Nevena, posle priprema u Austriji, otputuje na trku Svetskog kupa u Leviju, u Finskoj, kao i na četiri trke Evropa kupa.

Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas sa predsednikom Skijaškog saveza Srbije Dimitrijem Paunovićem i predstavnicima skijaške olimpijske reprezentacije Srbije.

Predsednik Nikolić je sa njima razgovarao o pripremama za Zimske olimpijske igre u Sočiju i o problemima sa kojima se susreću tokom tih priprema.
“Predsednik Nikolić nam je rekao da će nam pomoći i da će učiniti sve da se više pažnje usmeri ka nama, zimskim olimpijcima. Veoma mi je drago što sam danas imala čast da upoznam predsednika Nikolića i da sa prijema izađem sa jako pozitivnim utiscima i dodatnom nadom u uspeh”, rekla je Nevena Ignjatović.

Predsednik Srbije je tokom razgovora istakao da je neprirodno da Srbija ima izuzetno talentovane skijaše, a da izostaju veći rezultati i ocenio da je očigledan razlog za takvo stanje nedostatak adekvatnih uslova, što je problem koji se u mnogim sportovima mora hitno rešavati.


      Foto Tanjug/Z. Žestić

 

Komentari