Vesti Nevena Ignjatović i Mihail Dudaš posetili sportski kamp na Avali

Nevena Ignjatović i Mihail Dudaš posetili sportski kamp na Avali

Beograd | 24.08.2013. | Olimpijski komitet Srbije
nevenadudas4800x486

Naši olimpijci, skijašica Nevena Ignjatović i desetobojac Mihail Dudaš posetili su dečiji sportski kamp na Avali i proveli popodne u druženju i igranju sa mališanima. Deci je blo zaninljivo da se upoznaju i sa Neveninom skijaškom opremom.

"Ovo je prvi put da prisustvujem ovakvoj akciji i mnogo mi se dopada. Deca su super, hvala Olimpijskom komitetu Srbije što su me pozvali i nadam se da će u buduće biti više ovakvih prilika za druženje."  rekla je Nevena Ignjatović nakon rukometne utakmice koju je odigrala sa decom.

Mihail Dudaš već drugu godinu za redom učestvuje na kampu: "Najviše mi se sviđa u kampu što deca imaju mogućnost da se susretnu sa mnogim različitim sportovima, a ja se nadam da će se opredeliti baš za neki koji su zavoleli ovde i da će imati profesionalnu karijeru."

Jedan od sportova iznenađenja na kampu bilo je i streličarstvo a Miloš Đapić i Igor Uskoković su omogućili deci da ostvare svoje snove i gađaju lukom i strelom.

Olimpijski komitet Srbije i kompanija Procter&Gamble organizovali su drugi sportski kamp, ove godine na Avali, kao deo kampanje ,,Hvala Ti Mama” u Srbiji. Kamp je zvanično otvorio potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Paspalj.

Na ovom kampu 30-oru dece iz svih krajeva Srbije ima priliku da se druži sa svojim sportskim idolima, isproba razne olimpijske sportove i nauči nešto više o olimpijskom duhu i olimpijskim vrednostima. Imenom kampa odaje se priznanje majkama koje podržavaju svoju decu u bavljenju sportom i podseća na to da se iza svakog fantastičnog sportiste nalazi još fantastičnija mama.


 

Galerija slika

Komentari