Vesti Mountainboarding - Lale donose vreo vikend Uzicu

Mountainboarding - Lale donose vreo vikend Uzicu

Užice | 03.04.2013. | ATB Novi Sad
atbvikendplakat640

Bez obzira na temperature kakve nas očekuju za vikend, Novosadani 6. i 7. aprila donose Užičanima i njihovim gostima vrelinu i adrenalinske injekcije. U okviru Mountainboarding Weekend Užice članovi novosadskog Kluba planinskog skejtborda "ATB" predstaviće ovu još neafirmisanu, ali nadasve interesantanu ekstremnu disciplinu - vožnju daske za sve terene. Milos Andrić, Ivan Raković, Predrag Trifunov, Predrag Marčikić i Slobodan Banović ce svim zaljubljenicima u brzinu, a užicki kraj je poznat po njima, prezentovati opremu koja je potrebna za uživanje u voznji planinskog skejtborda, tehnike sa kojima se savladavaju prirodne prepreke i postizu visoki otkucaji srca uz "živu" demonstraciju same vožnje.

Užički vikend je prilika da se popularizuje sport i organizuje veci broj vozaca u Srbiji, što je put ka jačanju ove dicipline, organizovanju trka unutar zemlje i povećanju broja vozača koji bi predstavljali Srbiju na evropskim takmicenjima! Gostovanje Novosadana u Užicu je još jedna od brojnih promotivnih aktivnosti članova KPS "ATB" na kom će biti predstavljeno i "1. Svetsko prvenstvo u border krosu" koje će biti održano u Bukovcu, nadomak Novog Sada, 6. i 7. septembra.

U okviru programa, Užičanima ce se predstaviti mauntibajkeri Srdan Stojšin, Dusan Klepic i Petar Grabez iz novosadskog Kluba "Fullcontrol bike".

Organizator Mountainboarding Weekend Užice je Vodičko Udruzenje Kapedunum koje ce na jednom mestu okupiti planinske skejtbordere, mauntibajkere, skejtere, paraglajderiste, crtače grafita, brejkdensere.

 Program "Mountainboarding weekend Uzice":

6. april  2013.
Od 11 do 15 casova: MOUNTAINBOARDING demonstracija i časovi
Od 11 do 15 casova: MOUNTAINBIKING demonstracija i časovi
Od 11 do 15 casova: SKATEBOARDING TRICKS demonstracija i časovi
Od 15 do 16 casova: MOUNTAINBOARDING ekstremna vožnja kroz sumu u velikom parku
Od 15 do 16 casova: MOUNTAINBIKING ekstremna vožnja kroz sumu u velikom parku
Od 11 do 15 casova: crtanje grafita
Od 13 do 15 casova: performans plesne grupe STUDIO LOT LORIJEN

U odabranom terminu ucesnici ce moci da probaju FREE CLIMBING u hali. Uvece MOUNTAINBOARDING PARTY za vozace uz snimke sa aktivnosti tokom dana u Gradskom Kulturnom Centru. Program ce 'zaciniti': Plesna grupa STUDIO LOT LORIJEN, Crtaci grafita UMETNICKA SKOLA UZICE, Paraglajding klub "Beli Andeo" Prijepolje, DJ-Mikica.

 7. aprila predviđena je celodnevna vožnja na Zlatiboru, kao i odlazak na Taru.

Galerija slika

Komentari