Vesti Majstorovina - Amatersko prvenstvo Crne Gore u skijanju

Majstorovina - Amatersko prvenstvo Crne Gore u skijanju

Bjelo Polje - Bjelasica | 27.03.2012. | dan.co.me
majstorovina1

Po prvi put je na skijalištu „Majstorovina”, na obroncima bjelopoljske strane Bjelasice, održano otvoreno amatersko prvenstvo Crne Gore u skijanju. Po prelijepom vremenu i puno snijega takmičenje je organizovano u tri kategorije: za cicibane – mlade skijaše do deset godina, kadete do 18 godina, i veterane, iznad 19 godina.

– U muškoj kategoriji najbolji je Branislav–Banjo Kovačević, dok je u ženskoj konkurenciji pobijedila Anja Đačić. Pravim skijaškim umijećem i vještinom posebno se istakao Filip Bošković, koji je u kategoriji kadeta bio pobjednik. Drugo mjesto osvojio je Nikola Vojinović, a treću poziciju zauzeo je njegov stariji brat Mirko Vojinović.
U takmičenju veterana najbolji je bio Vukoman Cerović, drugo mjesto zauzeo je Slavoljub Orović, a treće Vlado Minić – saopštio je rezultate Pavle Orović, generalni sekretar Smučarskog kluba „Majstorovina” koji je i bio organizator takmičenja.
Manifestaciju je kao generalni sponzor podržala kompanija Nikšićko pivo, koja se pobrinula za nagradni fond i lijepo druženje na obroncima Bjelasice.

M.N. - dan.co.me - 26.03.2012.

Komentari