Vesti Kopaonik, Tornik - Drugi Top summer vikend 28.-31.jula

Kopaonik, Tornik - Drugi Top summer vikend 28.-31.jula

Kopaonik, Tornik | 25.07.2016. | Skijališsta Srbije
summer popap 640x39

Drugi od četiri promo Top summer vikenda, kreće u četvrtak, 28. jula i trajaće do nedelje, 31. jula, a svi turisti koji posete Kopaonik ili Tornik na Zlatiboru će moći da ostvare 20 posto popusta na cenu karata za neke od brojnih sadržaja.

Nakon veoma uspešnog Prvog top summer vikenda kada je prodato duplo više karata u odnosu na isti period prethodne sezone, posetioci planinskih centara imaju priliku da uživaju u brojnim sadržajima i iskoriste popust.

Prijatne temperature i veoma dostupne opcije koje se nude za porodični odmor u prirodi privlače sve veći broj turista na srpske planine kao idealan izbor za godišnje odmore, ali i za vikend putovanja.

Turistima koji se odluče za leto na planini na raspolaganju su panormaske vožnje žičarom, pešačke ture, trim staza, staze za mountain bike i mountain cart. Takođe, na raspolaganju su i adrenalinske atrakcije poput boba na šinama, zip lajna i tjubing staze. Pored ovih sadržaja, posetioci će moći da oprobaju svoje veštine u Avantura parku, mini golfu, čiji je teren sa devet rupa prilagođen planinskom ambijentu, ali i u košarci, tenisu i fudbalu na multifunkcionalnom terenu.

Nakon ovog vikenda, u planinskim centrima će se organizovati još dva Top summer vikend, u terminima u od 11. do 14. avgusta i od 25. do  28. avgusta.

Narednog vikenda se na Kopaoniku održava tradicionalna manifestacija Dani borovnica, kao i već dobro poznata trka Tri strane Kopaonika koja već tri godine za redom privlači veliki broj ljubitelja planinskog biciklizma.

Sadržaji na Kopaoniku rade svakog četvrtka, petka, subote i nedelje od 10 do 17 časova. Radno vreme planinskog centra Tornik je od 10.30 do 17 časova svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje.

-----------------------

Rekordna poseta Torniku
Na Torniku na Zlatiboru je prosle nedelje ostvarena rekordna posećenost centra od otvaranja letnje sezone, kada je sadržaje Skijališta Srbije koristilo više od hiljadu turista. Brojni sadržaji, ali i pogdnosti koje se nude posetiocima ove planine svakodnevno poseti veliki broj gostiju.

Svi oni koju su odlučili da leto provedu na planini, imaju mogućnost da ostvare 10 posto popusta na sadržaje na Torniku, tako što će preuzeti flajer Skijališta Srbije u centru Zlatibora. Do sada je više od 100 turista iskoristilo ovu mogućnost i uživalo u adrenalnskim i zabavnim sadržajima u ovom planinskom centru.
 
Tornik posetiocima na Zlatiboru nudi brojne mogućnosti, kako za odmaranje, tako i za sportske aktivnosti, jer u ovom centru možete igrati mini golf, košarku, mali fudbal, tenis, ali voziti specijalna planinska vozila, mountain cart. Za planinski kart predviđene su posebne staze, a za ljubitelje planinskog biciklizma obeleženo je više od 20 kiliometara staza za downhill i corss country vožnju. Za adrenalinske zavisnike tu je bob na šinama, novi Avantura park, kao i tjubing staza. Za turiste koji vole da uživaju u prirodi, žičara radi za panormasku vožnju.

Proteklog vikenda se na Torniku je održana velika internacionalna downhill trka u organizaciji biciklističkog kluba Full Control Bike i Skijališta Srbije, na kojoj je nastupio veliki broj takmičara kako iz zemlje, tako i iz inostranstva.

Planinski centar Tornik za posetioce radi svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 10.30 do 17 časova. Turisti koji nemaju sopstveni prevoz, mogu iskoristiti organizovan prevoz iz centra Zlatibora sa polascima u 10.30 i u 14 časova.

 

Galerija slika

Komentari