Vesti Kopaonik - Otvaranje letnje sezone u subotu 22. juna

Kopaonik - Otvaranje letnje sezone u subotu 22. juna

Kopaonik | 18.06.2019. | skis.rs
kopletnja 960x584

Na dan otvaranja sezone, u subotu 22. juna, korišćenje svih sadržaja će biti bespaltno za sve posetioce.

Turisti će ovog leta na Kopaoniku imati priliku da voze elekrične bicikle, e.bike, da isprobaju posebne staze napravljenje za mountin bike i mountin cart, kao i avantura park, bob na šinama, zip lajn i tjubing, stazu za sankanje u letnjem periodu. Nas centar je pored svega ovoga opremljen i teretanom na otvorenom kao i dečijim igralištem.

Sadržaj koji je definitivno najveća aktrakcija u Srbiji i koji izaziva najveće interesovanje je letnje skijanje. Staza duga preko 900 metara, najduža u Evropi, nalazi se na Kopaoniku i omogućava ljubiteljima skijanja da uživaju u svom omiljenom sportu svih 365 dana u godini.

Kao i prethodnih godina, posetioci će i ovog leta moći da iskoriste 4 termina, u okviru kojih ćemo odobravati 15 posto popusta na određene sadržaje. Još jedna novina ovog leta će biti piknik ture, gde će turisti moći da uživaju u vožnji e.bike-om, panoramskom vožnjom žičarom, obilaskom veoma atraktivnih i zanimljivih lokacija i ručkom u prirodi. Ove piknik ture će biti organizovane svake subote, a više informacija o tome će zainteresovani moći da nađu na sajtu Skijališta Srbije ili na našoj Instagram stranici.

Radno vreme centra će tokom leta biti od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova i od petka do nedelje od 10 do 17 časova.

Komentari