Vesti Kopaonik - Nikada bolja predsezonska prodaja aranžman

Kopaonik - Nikada bolja predsezonska prodaja aranžman

Kopaonik | 15.10.2016.
kop7582 800x486

Kategorije

Zimska sezona na Kopaoniku polako se bliži, a interesovanje u predsezoni nikada nije bilo veće – samo do kraja septembra rezervisano je dva puta više zimskih aranžmana nego u istom periodu prošle godine, dok je hotel Grand najtraženiji smeštajni objekat na ovoj planini.

Ljubitelji zime i  sportova sa velikom pažnjom iščekuju početak zimske sezone i popularni Ski Opening Kopaonik, koji će se ove godine po sedmi put održati od 8. do 11. decembra. Upravo za ovaj događaj vlada i najveće interesovanje, posebno imajući u vidu da su u ponudi paketi koji uključuju gratis ski pass, ulaznice za večernja dešavanja i nastupe popularnih izvođača.

„Zbog školskog zimskog raspusta, ne čudi što je pored Ski openinga, upravo najtraženiji period do sada kraj januara i početak februara. Izuzetno veliko interesovanje vlada i za period novogodišnjih praznika, a pored domaćih gostiju, prisutan je veliki porast rezervacija iz Rumunije, i to najviše za period novogodišnjih praznika i prvu nedelju januara“, navode iz MK Mountain Resorta.

MK Mountain Resort je povodom predstojećeg Ski openinga, ali i cele zimske sezone pripremio brojne promotivne pakete i zabavne sadržaje za decu i odrasle. U periodu od 17. do 30. decembra, u ponudi su i decembarski promotivni paketi, dodatne pogodnosti za decu, kao i popusti na ski školu i ski opremu.

Ko uštedi na ranoj uplati smeštaja, može od 1. do 15. novembra da kupi i ski-pas sa popustom od 15 odsto. Posle toga na "EKSPO zimu" može da se dobije popust od 10 odsto. Top-ski vikendi će se organizovati u pet termina i biće odobravan popust od 20 odsto za trodnevne i četvorodnevne ski-karte.

- Prošla sezona je bila izuzetna, s obzirom na to da su oboreni rekordi i po broju turista na planinama i po ostvarenom prihod - kaže Dejan Ćika, v. d. direktora "Skijališta Srbije". - Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje, na Kopaoniku se skijalo 140 dana i za to vreme ostvareno je više od pet miliona vožnji. Broj gostiju koji je posetio domaće ski-centre se povećao za 40 odsto, što govori da su Kopaonik, Tornik i Stara planina sve popularniji među domaćim, ali i stranim turistima. Očekujemo da ova sezona po rezultatima i broju posećenosti nadmaši prošlogodišnju, jer su staze odlično pripremljene, a skijašima i borderima nudimo brojne povoljnosti i kvalitetnu uslugu.

 

Galerija slika

Komentari