Vesti Kopaonik - Nevena Ignjatović i Frenk Vorndl otvorili ski sezonu!

Kopaonik - Nevena Ignjatović i Frenk Vorndl otvorili ski sezonu!

Kopaonik | 08.12.2013. | telegraf.rs
nevena na kopu480x292

Kategorije

Sezona skijanja na Kopaoniku je otvorena! Najbolja srpska skijašica, Nevena Ignjatović i nekadašnji Olimpijski vicešampion Frenk Vorndl paralelnim spustom označili su početak zimski čarolija!

Skijališta Srbije i MK Mountin resort obezbedili su svim ljubiteljima zimskih sportova odlične uslove za skijanje uz bogat propratni sadržaj što potvrđuje naša najbolja skijašica.

- Od utorka sam na Kopaoniku. Dosta sam skijala i oduševljena sam kvalitetom staza. Drago mi je da ovako rano ima snega, za šta su se organizatori potrudili i obezbedili veštački sneg. Staze su dosta tvrde što odgovara mom stilu skijanja – rekla je Ignjatovićeva.

Na stazi Malo jezero, promoterima ski sezone pridružili su se i brojni rekreativci koji su imali priliku da “izađu Neveni i Frenku na crtu”. Ipak najbolja srpska skijašica na ceo događaj je gledala kao na dobar vid zabave.



Više je ovo revijalna trka, da uživamo. Ne znam kako će se situacija odvijati, nikad se ne zna. Možda među rekreativcima ima dobrih skijaša – rekla je kroz osmeh Ignjatovićeva i dodala da za nju predstoje ozbiljna takmičenja:

- Ubrzo se vraćam u Sloveniju na nastavak priprema. Očekuju me takmičenja u svetskom i evropskom kupu, a kruna sezone biće Olimpijske igre u Sočiju – zaključila je Nevena.

 

Komentari