Vesti Kopaonik * na samo jedan KLIK od Vas!

Kopaonik * na samo jedan KLIK od Vas!

| 08.10.2015. | Supernovatravel.rs
kop na klik 640

Kopaonik - Smeštaj, prognoza, informacije, stanje na stazama, kamere... Ovo će te sve pronaći na novoj "Kopaonik Travel" android aplikaciji za mobilne telefone.

KopaonikTravel je besplatna aplikacija za android uređaje koju je za sve zainteresovane izradio tim turističke agencije Supernova travel. Prošlogodišnja aplikacija je potpuno redizajnirana, osavremenjena i sada, pored drugih novina, nudi i opciju praćenja vašeg skijanja preko sistema GPS.

Maksimalnu ili prosečnu brzinu, kao i podatke o pređenom putu na skijama od sada možete sačuvati, ali i podeliti (share) sa svojim prijateljima.

Upoznajte se sa Supernova travel ponudom hotela, apartmana i aparthotela na Kopaoniku ili jednostavno rezervišite svoj aranžman jednim klikom.

U svakom momentu je moguće pristupiti LIVE WEB kamerama i iz prve ruke se informisati o stanju na našem najvećem i najpoznatijem skijalištu.

Kroz ovu novu android aplikaciju turističke agencije Supernova travel dostupna je i ponuda pratećih usluga na Kopaoniku kao što su: Prevoz do ski centra (autobuski, minibus ili "private"), Ski škola, Ski vrtić, Ski renta...

Aplikaciju je moguće preuzeti na Google Play servisu - Link...

Galerija slika

Komentari