Vesti Jahorina - Trka poznatih sa Tombom, Križajem, ...

Jahorina - Trka poznatih sa Tombom, Križajem, ...

Jahorina | 09.03.2018. | OC Jahorina
jah trka poznatih mart 2018 3 800x486

U petak 10. marta 2018. godine na Jahoruni se održava "Trka poznatih ljubitelja Jahorine". Na stazi Poljice sa početkom u 17:00 časova Jahorina će ugostiti čuvene skijaše Alberta Tombu i Bojana Križaja, glumca Frana Lasića, pjevača Đule iz grupeVan Gogh i mnoge druge.

Trka će se održati na označenom delu staze „Poljice“ sa startom „Prevoj šator“ i ciljem restoran „Koliba“. Preostali dio staze „Poljice“ će biti otvoren za sve druge skijaše, i svi su dobrodošli na besplatno noćno skijanje i druženje na Jahorini od 17:00h. Po završetku trke, u restoranu
„Koliba“ hotela Termag će biti organizovana VIP zabava za sve posetioce na Jahorini i druženje sa poznatim ličnostima uz muziku uživo.

Tim povodom je u četvrtak 09. marta 2018. na Jahorini u hotelu Bistrica održana press konferencija povodom dolaska legendarnog italijanskog skijaša Alberta Tombe koji će u subotu 10.3.2018. godine u 17:00 časova otvoriti Trku poznatih ljubitelja Jahorine na stazi.

Alberto Tomba u svojoj bogatoj karijeri osvojio je 5 olimpijskih medalja, od čega tri zlatne. Poznat je i po nadimku Tomba la bomba. Takmičio se u tehničkim disciplinama alpskog skijanja, tj. slalomu i veleslalomu. Dominirao je svjetskim skijanjem 80-tih i 90-tih godina 20-tog stoljeća. Poznat po iznimnom talentu, skijaškoj tehnici i snazi, Tomba je bio miljenik publike ali i medija, jer je jednako zanimljiv bio na stazi i izvan nje, zbog svoje karizme u javim nastupima.

Elan ski test
U subotu i nedjelju 10. i 11. marta, od 10:00 do 15:30 časova na Jahorini se održava i Ski test na stazi Poljice ispred Termagove Kolibe. Posetioci će moći besplatno da isprobaju najnovije modele Elan skija za narednu sezonu – 2018/19.

Da bi se preuzele skije za testiranje, neophodno je organizatoru pokazati na uvid i kao depozit ostaviti dva važeća lična dokumenta sa fotografijom.

 

 

Komentari