Vesti Jahorina - Rekordna poseta skijaša tokom praznika Sretenje

Jahorina - Rekordna poseta skijaša tokom praznika Sretenje

Jahorina | 20.02.2018. | OC Jahorina
jahorina februar2015 1 640x389

U periodu od 15-18. februara 2018. na Jahorini je boravio rekordan broj posetilaca i uživalo na novouređenim stazama, prelepom februarskom suncu, snegu i fantastičnoj planinskoj atmosferi. Posećenost od gotovo 20.000 skijaša i bordera predstavlja nezapamćen rezultat.

U jednom danu na skijalištu je bilo preko 5.500 zadovoljnih korinika žičara i ski liftova, čime je oboren još jedan rekord na Jahorini. 15.02. je ostvarena i milionita vožnja, što se do sada nije dogodilo u toku jedne sezone i to je pravi pokazatelj da je Jahorina postala skijalište u kojem je odnos kvaliteta i cene najbolji u regionu. Da su pozitivni rezultati ove zimske sezone kontinuirani, dokazuje i to da su već sredinom februara dostigli i prevazišli i broj skijaša, i broj vožnji i prihode, odnosno sve parametre za celu prošlu zimsku sezonu.

Na skijalištu Jahorina skijašima i borderima su trenutno na raspolaganju svih 7 instalacija, svih 35 km staza i dva poligona za obuku, a savršeni uslovi za skijanje su najavljeni do kraja februara, dok za sledećih pet dana, po prognozi, svaki dan se očekuju snežne padavine koje će još poboljšati uslove za skijanje.

 

Komentari