Vesti Jahorina - Prolećna akcija čišćenja planine

Jahorina - Prolećna akcija čišćenja planine

Jahorina | 13.04.2016. | palelive.com
jahmaj2

Olimpijski centar "Jahorina" i Udruženje hotelijera Jahorina pozivaju skijaše, planinarie, šetače, ski-instruktore, ljubitelje prorode i sve koji vole planinu Jahorinu da se u petak, 15. aprila 2016, pridruže dobrovoljnoj proljećnoj akciji čišćenja ove planine.

Portparol Olimpijskog centra "Jahorina" Ivana Lizdek je rekla agenciji Srna da je ovo tek prva u nizu akcija čišćenja planine pred nastupajuću letnu sezonu, koju organizuju zaposleni u Centru i jahorinskim hotelima.

"Planirano je čišćenje dela pored saobraćajnice od Osmica prema vikend naselju Šator i dalje prema izlaznoj stanici staze šestosjeda Skočine. Jedan dan nije dovoljan da se očisti planina, pa će akcija sigurno biti ponovljena u nekom narednom periodu", rekla je Lizdekova.

Ona je podsetila da je prethodnih godina odziv građana za čišćenje Jahorine bio solidan, pa je pozvala ljubitelje planine da se budućoj akciji odazovu u što većem broju, kako bi zajedno vratili prolećni sjaj ovoj olimpijskoj lepotici.

Okupljanje zaposlenih Olimpijskog centra i hotelijera u petak, 15. aprila, planirano je za 8.30 časova ispred tehničke baze Centra, dok će za građane biti organizovan prevoz sa polaskom u 8.00 časova na stanici kod Osnovne škole "Pale" na Palama.

      Izvor: www.palelive.com / Srna 

 

Komentari