Vesti Jahorina - Odlično skijanje i zabava ovog vikenda

Jahorina - Odlično skijanje i zabava ovog vikenda

Jahorina, BIH | 15.02.2015. | palelive.com
jahorina parking 15 2 2015

Olimpijska planina ovih dana ispisuje istoriju. Iako još nema zvanične informacije, očigledno je da je Jahorina ovog vikenda oborila rekord po broju turista koji su je posetili, a to dokazuju i kilometarske kolone automobila na magistralnom putu prema Palama, ali i na putu prema Prači.

Više od 4000 kreveta na planini je popunjeno, kao i svi smještajni kapaciteti u Palama, a popunili su ih turisti iz rekordnog broja rauzličitih zemalja.

Na Jahorini je sunčano vreme. Staze su odlično uređene. Celokupan vertikalni transport je u funkciji. Zbog velikog broja posetilaca na Jahorini je organizovano noćno skijanje na stazi Poljice od 18h do 21h, pored redovnih termina održavanja u toku nedelje.

Na Jahorini je 14. februara održana promocija knjige "Fajront u Sarajevu", dr. Neleta Karajlića, kojoj je prisustvovao veliki broj posetilaca u hotelu "Bistrica", gdje je Nele svojim dobrim raspoloženjem, duhom i pjesmom zabavljao publiku.

U klubu "Bistrica" je Paranoid bend napravio odličnu atmosferu za sve fanove "tvrđeg" zvuka, a zabava u klubu "Bistrica" se i večeras nastavlja. Bend "Otpisani" obećava odličan provod za sve goste. Ulaz je besplatan.

I ostali jahorinski hoteli u svojim klubovima ovih dana garantuju odličan provod. U većini klubova je uživo muzika.

Naredne sedmice će Jahorina biti skijaško borilište kako za profesionalce skijaše tako i za rekreativce:

   - Od 20.02. do 22.02. će se održati "Fis cup Jahorina 2015" u alpskom skijanju u disciplinama slalom i veleslalom.

   - Od 18.02. do 21.02.2015. će se održati takmičenje za skijaše rekreativce “Q Max Petrol Challenges Jahorina 2015“. Agencija Profis Live Sarajevo u saradnji sa Olimpijskim Centrom Jahorina organizuje rekreativno takmičenje u veleslalomu na Jahorini. Cilj projekta je probuditi takmičarski duh kod rekreativnih skijaša i bordera uz profesionalno mjerenje vremena tokom priprema, rangiranje najboljih rekreativaca i održavanje finalnog takmičenja za najbolje rangirane.

    Foto: Palelive.com

Galerija slika

Komentari