Vesti Jahorina - Novi letnji sadržaji uz produženo radno vreme

Jahorina - Novi letnji sadržaji uz produženo radno vreme

Jahorina | 20.08.2020. | OC Jahorina
Pedaline Jahorina 960

Jahorina predposlednji vikend u avgustu dočekuje sa novim sadržajima i produženim radnim vremenom. Radi se o pedalinama, loptama i pontonima koji će biti smešteni za jezeru na samom vrhu planine.


Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevanić je rekao: „Novi sadržaji će posetocima omogućiti uživanje na vodi, bez obzira na to da li biraju krstarenje pedalinama, uzbudljivo hodanje po vodi uz pomoć velikih lopti ili jednostavnu šetnju po pontonima koji omogućavaju neposrediji dodir sa vodom. Nove „vodene atrakcije“ će biti dostupne već od četvrtka, 20 avgusta i to po ceni od 5 KM za korištenje lopti i 5 KM za vožnju pedalinama.“

On je dodao da će u neposrednoj blizini jezera uskoro biti dostupno i igralište za decu ali i teretana na otvorenom što će dodatno povećati atraktivnost ovog predela.

Kako je rekao urađeno je i osvetljenje pešačke trase dužine od 4.200 metara koja vodi do Olimpijskog bara, koje će biti najlepše planinsko šetalište. Samo jezero je abijentalno uređeno stazom za šetanje, rasvetom, klupama i velikim molom. Uz Olimpijski bar i polaz boba na šinama u planu je da vrh planine bude centar zabave i dešavanja u toku letne sezone.

Novu letnju sezonu Olimpijski centar Jahorina je dočekao sa novim atrakcijama tower, loopster i skydive koje su je zajedno sa planinskim bobom, šestosed žičarom i tjubing stazom plasirale u red najatraktivnijih destinacija čak i u toku letnje sezone.

Novi sadržaji i bogatija letnja ponuda su zaista pravi potez posebno u ovim uslovima kada su putovanja ograničena i kada su posetioci prepoznali sve prednosti planine.
"Jahorina je sada zaista raj za aktivan odmor i potpuni beg od svega što nas svakodnevno opterećuje i zamara“, istakao je Ljevnaić.

 

Galerija slika

Komentari