Vesti Jahorina - Nastavljeno uređenje skijaških staza

Jahorina - Nastavljeno uređenje skijaških staza

Jahorina | 04.07.2014. | palelive.com / OC Jahorina
uredjenjestazajahorinajul20141540

Dolazak leta i stabilnijeg vremena dodatno je pokrenuo zaposlene u AD OC Jahorina da se još aktivnije pozabave uređenjem skijaških staza i čišćenjem planine.

Trenutno se radi na probijanju dela nove staze sa vrha izlazne stanice šestosjeda Poljice prema objektu IV na stazi broj 1 Poljice. Ovo će rasteretiti gužvu na stazi br 2 Šator i stvoriti bolje uslove skijanja u narednoj sezoni.

Radnicima Olimpijskog centra pridružili su se i hotelijeri koji pomažu sa mehanizacijom i radnom snagom, a plan je da se tokom čitavog leta u kontinuitetu radi na uređenju staza.

Svi zainteresovani zaljubljenici prirode i Jahorine mogu kontaktirati Olimpijski centar Jahorina i priključiti se akciji.


       Izvor: palelive.com / OC Jahorina / Foto: M. Kalem

--------------------------
Komentar na ovu vest sa sajta www.palelive.com

gurović  -  nešto ne vidim tajkune da pomažu OC Jahorina

Gdje su oni što su zimus kukali da im treba pomoć? Da se proglasi vanredno stanje, možda su stali u red za vladine vaučere? Gdje su vlasnici objekata sa Jahorine zašto ne čiste staze i Jahorinu od smeća što njihovi gosti bacaju? Dokle će država pomagati profitere naprave bespravno objekte na mig Opštine posle toga legalizuju uz simboličnu naknadu poreza, plate koliko plate prosjaci. Čast pojedinim vlasnicima. Ponovo će kukati kako im je Dodik kriv, nema dovoljno snijega na stazama. Trebali bi radnici OC Jahorina da sve odrade za njih, a oni će kajmak uzeti. Ovo je čist primjer propadanja društva. Ne može jedan raditi a njih 1000 uzimati zaradu!

 

 

Galerija slika

Komentari