Vesti Interalpin - Sajam industije žičara, Innsbruck 10.-12. aprila 2013.

Interalpin - Sajam industije žičara, Innsbruck 10.-12. aprila 2013.

Innsbruck, AUS | 07.04.2013. | interalpin.at
interalpin2013480

Tokom poslednjh 20 godina trajanja "Interalpin" se razvio u vodeći svetski trgovinski sajma industrije žičara i instalacija na snegu. Svake druge godine na Interalpinu se predstavljaju najnoviji trendovi i najinovativniji proizvodi u ovoj oblasti.

Sajam se održava od 10.-12. aprila 2013. u novom izložbenom centu u Inzbruku u Austriji. Svaki put je broj izlagača i posetilaca sve veći i veći. 19.500 posetilaca iz 70 zemalja i 600 kompanija izlagača iz 40 zemalja su prebrojani na Interalpin sajmu u 2011. Ove brojke govore same za sebe i očekuje se da će izdanje sajma 2013. biti još posećenije.

Na temu celogodišnje upotrebe skijaških područja na Interalpin sajmu se predstavljaju posebno ciljanje letnje aktivnosti na skijalištima. U ovoj oblasti Interalpin je uvek bio vodeći vizionar.

Gradski prevoza žičarama i sistemi sajlama vučene železnice postaju sve važniji i najveći izlagači na Interalpin sajmu obraćaju posebnu pažnju na ovu temu.

Interalpin 2013 će se održati po prvi put u potpuno renoviranom Inzbruk izložbenom centru (Innsbruck Exhibition Centre) i u ponudi je znatno bolja infrastruktura potrebna izlagačima, kao što su strukturirane hale, novi ulazi, dostupnost, klima - uređaj, itd.  Dakle, zajedničko gala veče Interalpina i austrijske "Uphill-Convention" će se po prvi put održati u novom "Messeforum".

Austrijska Uphill-Convention se održava 10. aprila u Insbruku izložbenom centru i OITAF (ORGANIZZAZIONE INTERNAZIONALE TRASPORTI A FUNE) Seminar će staviti fokus na "Radu žičara i instalacija u izuzetnim uslovima: Iskustvo i mera" 11. aprila u Kongresnom centru u Insbruku.

Cena dnevne ulaznice je 25 eur, a za sva tri dana sajma 60eur.

    Detaljnije:  www.interalpin.at

 

Galerija slika

Komentari