Vesti GSS ski trka na Kopaoniku 22. februara

GSS ski trka na Kopaoniku 22. februara

Kopaonik | 16.02.2020. | Kopaonik ONLINE
2020 02 17 140242 GSS ski trka na Kopaoniku 22. februara Kopaonik ONLINE

Kategorije

Događaj koji svi ljubitelji skijanja i dobrog provoda priželjkuju GSS noćna ski trka ove godine biće održana u subotu, 22. februara, na Kopaoniku na noćnoj stazi  Karaman greben, sa početkom u 17:00 časova.
Ovom trkom, koja ima revijalni karakter, GSS Srbije želi da promoviše bezbednost i ukaže na pravila ponašanja na ski stazama, kako u skijaškom centru Kopaonik, tako i ostalim skijalištima u zemlji.

Draž jedne ovakve trke je i u okupljanju svih generacija spasilaca GSS Srbije i zajedničkom druženju, razvoju saradnje i razmeni iskustava sa predstavnicima spasilačkih službi zemalja iz regiona, koji svake godine u velikom broju uzimaju aktivno učešće u ovoj trci. Ove godine, očekuje se učešće spasilaca iz Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Rumunije…

“Očekujemo vas na istom mestu kao i prošle godine ali ovog puta u većem broju da zajedno uz dobru muziku i besplatno piće ispratimo naše spasioce i spasioce regionalnih spasilačkih službi kako odmeravaju snage i veštine u paralel slalomu!” poručuju iz GSS Srbije

Uz odličnu saradnju sa JP “Skijališta Srbije” neprestano se radi na povećanju bezbednosti skijaša na stazama, a tradicionalna GSS trka je lepa prilika da se još jednom apeluje na zaljubljenike u planine i skijaške sportove na šta treba obratiti pažnju kako bi boravak na planini svima ostao u lepoj uspomeni.

     Izvor: kopaonikonline.com

Komentari