Vesti Foil nudi par skija "Jackie Chan" za 38 000 €

Foil nudi par skija "Jackie Chan" za 38 000 €

| 23.01.2018. | skieur.com
Foil Skis luxe Jackie Chan 3 800x486

Italijanski proizvodač luksuznih skija Foil (foilskis.com) je u decembru 2017. predstavio ograničenu seriju skija "Jackie Chan" modela Oro-Amaranto. Može se reći da ove skije imaju klasične dimenzije u vrhu, sredini i repu skije: 124 x 77 x 110 mm. Jezgro je uglavnom od drveta zvanog "Purple Heart" ili "Amaranth" koje uspeva u Južnoj Americi. Nije se zaboravilo na fleks ove skije, jer ovo drvo od koga je izrađena je "jedno od najtvrđih na svetu", ističu u Foil-u, i omogućava skijašu da dostigne "performanse skija za Svetski kup".

U izboru ove skije treba biti oprezan obzirom da je ovo ograničena serija "posebno prilagođena fizičkim sposobnostima i skijanju Jackie Chana". Na raspolaganju je samo jedna velicina skija, dužine 172 cm, što je dva cm manje od visine ovog glumca Kung Fu filmova. Njegovo duhovno prisustvo pokazuje mali zlatni krug sa žigom "Jackie" u zadnjem delu skija.



Foli zlatni vezovi Jackie Chan

Vezovi na skijama nisu baš tako diskretni. Oni su pozlaceni 14 karatnim zlatom, od kočnica do sigurnosnog šrafa. Na vezu ne postoji DIN skala. Vezovi se unapred fabrički podešavaju prema cipeli skijaša koji kupuje skiju, njegovoj tžini i veštini skijanja. Ispod njih se nalazi titanijumska ploca.

Model L'Oro-Amanto Jackie Chan će biti dostupan samo u ograničenom vremenskom roku, po ceni od 45.000 dolara ili 38.000 evra. Za ovu sumu, dostava pošiljke je besplatna.

 

Galerija slika

Komentari