Vesti Fischer - Vacuum-FIT ski cipele

Fischer - Vacuum-FIT ski cipele

Beograd | 22.10.2020. | fischer
fischer vacuum ind960x584

FISCHER Vakuum FIT skijaška cipela se stvarno oblikuje prema stopalu. Vakuum FIT je patentirana tehnologija, koja je već u 2017. godini nagrađena "European Ski Award" nagradom. Ova tehnologija omogućava da se školjka skijaških cipela savršeno oblikuje prema formi i anatomskoj građi vašeg stopala.

Naime, prethodni, nefleksibilni materijal zamenjen je novim, nazvanim VACU-PLAST, patentiranim od strane Fischera. Materijal omogućava, da se prema potrebama, školjka cipele širi ili sužava.

Proces prilagođavanja se izvodi u posebnom, ali udobnom postupku na Vacuum mašini. VACU-PLAST je poseban i zbog toga, što školjka cipele zadržava svoje osobine i na niskim temperaturama. To znači, da u svim uslovima pruža maksimalnu udobnost.

Naravno, ono što je najvažnije, maksimalno prilagođavanje znači i idealan kontakt stopala i cipele, a time bržu i precizniju reakciju skije.



U sezoni 2020/21 u Srbiji, proba i postupak oblikovanja cipele se može uraditi na dve lokacije Fischer Srbija:

Avantura Shop Beograd,
  Jurija Gagarina 14, Zgrada Suncokret, Belvil, 11070 Novi Beograd
  Telefon: +381 65 301 33 10                   
  fischer@avanturasport.rs

Avantura Intersport Zlatibor,
  Pijaca bb, 31315 Zlatibor
  Telefon: +381 66 013 310                      
  fischer@avanturasport.rs


Fischer prodavnica "Avantura Shop Beograd" na Novom Beogradu u naselju Belvil

Novi prošireni Fischer tim Srbija je bio na seminaru usavršavanja i edukaciji, tako da možemo očekivati, da će cipele bilo odlično odrađene i da ste u sigurnim rukama.

 

Komentari